Șoferi care mai de care mai beți opriți pe drumurile din județul Suceava

Ieri, în jurul orei 11.00, A.M. (46 de ani), din municipiul Suceava, a fost oprit de către un echipaj de poliție, pentru control, în timp ce conducea un autoturism marca BMW pe strada Ion Irimescu, din orașul de domiciliu.

În urma testării cu aparatul etilotest, rezultatul a fost de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la spital, unde i s-au prelevat probe de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

Tot ieri, pe la ora 13.00, M.C. (66 de ani), din municipiul Rădăuți, a fost oprit de către un echipaj de poliție, pentru control, în timp ce conducea un autoturism marca Skoda pe raza comunei Horodnic de Jos.

În urma testării cu aparatul etilotest, rezultatul a fost de 1,04 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la spital, unde i s-au recoltat probe de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

La aceeași dată, pe la ora 23.00, M.Ț. (42 de ani), din comuna Hânțești a fost oprit de către un echipaj de poliție, pentru control, în timp ce conducea un moped pe un drum de pe raza comunei de domiciliu.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliției, oamenii legii au constatat faptul că bărbatul nu are permis de conducere.

În urma testării cu aparatul etilotest, rezultatul a fost de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la spital, unde i s-au prelevat probe de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

Adauga comentariu