Șoferii care vorbesc la telefon în timp ce conduc „vânați” de polițiștii suceveni

În perioada 26 – 28 octombrie 2018, Serviciul Rutier Suceava și formaţiunile rutiere din cadrul polițiilor municipale și orășenești au organizat o acţiune pe raza județului pe linia sancţionării abaterilor la regimul rutier de natură a distrage atenţia de la conducere, cu precădere a șoferilor care utilizează în mod necorespunzător telefoanele mobile și a celor care conduc vehicule după ce au consumat băuturi alcoolice.

În cadrul acțiunii au fost testați cu aparatul etilotest 430 de șoferi, fiind constatate 16 infracţiuni și aplicate 407 amenzi în valoare totală de 118.030 lei. Au fost reținute 53 de permise de conducere și retrase 23 de  certificate de înmatriculare.

În perioada 26 – 27 octombrie 2018, Poliția municipiului Câmpulung Moldovenesc a organizat o acțiune pe raza de competență pe linia prevenirii și combaterii evenimentelor rutiere în care sunt implicați mopediștii, bicicliștii și căruțașii, în cadrul căreia au fost controlate 54 de autovehicule și verificați 19 bicicliști, mopediști și căruțași.

De asemenea, au fost testați cu aparatul etilotest 25 de șoferi auto, fiind aplicate 16 amenzi în valoare totală de 8.845 de lei. Polițiștii au reținut două permise de conducere, au retras cinci certificate de înmatriculare și au ridicat trei seturi de plăcuțe cu numărul de înmatriculare.

Sursa foto: www.economica.net

Adauga comentariu