Șoferul beat al unui autoturism Mercedes-Benz a ajuns la „nebuni” după ce a făcut circ la UPU Suceava

Aseară, cu câteva minute înainte de ora 00.00, un localnic a sunat la 112 pentru a anunța faptul că pe strada Vasile Bumbac din municipiul Suceava un individ beat conduce un autoturism marca Mercedes-Benz.

La scurt timp, polițiștii l-au identificat pe cel reclamat. Gheorghe Stoleru, vizibil sub influența băuturilor alcoolice, conducea un autoturism marca Mercedes Benz, care prezenta avarii în partea din față.

Oamenii legii l-au verificat pe individ în bazele de date și au constatat faptul că Stoleru are permisul de conducere reținut, iar dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice îi este suspendat în perioada 8 septembrie 2021 - 6 decembrie 2021.

Șoferului i s-a solicitat să sufle în aparatul etilotest. Astfel, în urma testării a rezultat faptul că individul avea o alcoolemie de 1,03 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Pe urmă, bărbatul a fost transportat la spital pentru a i se recolta probe de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Când Gheorghe Stoleru a ajuns la UPU Suceava a devenit agitat și a adoptat un comportament deviant, motiv pentru care polițiștii l-au încătușat. De asemenea individul turmentat a refuzat să mai colaboreze cu polițiștii și cu cadrele medicale, refuzând prelevarea probelor biologice de sânge.

Pentru că individul și-a continuat circul fiind violent, agitat fizic și înjurând, a fost solicitat un consult medical psihiatric, iar ulterior a fost acceptată internarea acestuia la Secția de Psihiatrie Burdujeni.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”, „refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice de sânge” și „conducerea unui vehicul având permisul de conducere suspendat”.

 

 

Adauga comentariu