Șoferul beat al unui BMW a lovit un adolescent de 14 ani, după care a trecut prin gardul unei case din Hancea

La data de 8 mai 2021, în jurul orei 20.30, Ionuț Dobrisenciuc (32 de ani), din municipiul Suceava, în timp ce conducea autoturismul BMW pe DJ 290, în localitatea Hancea, nu a adaptat viteza la condițiile de drum, cât și pe fondul consumului de băuturi alcoolice, într-o curbă ușoară la dreapta a pierdut controlul asupra volanului a pătruns pe acostamentul neconsolidat al drumului, ocazie cu care l-a surprins și accidentat ușor pe minorul Ciprian C. (14 ani), din comuna Verești, în calitate de pieton, după care a intrat în coliziune cu gardul împrejmuitor al unei case.

În urma accidentului rutier a rezultat rănirea ușoară a minorului Ciprian C., care a fost preluat de un echipaj medical de urgență, fără a fi necesară internarea.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, la spital i s-au prelevat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În acest caz a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Adauga comentariu