Șoferul care a accidentat-o mortal pe jandarmerița Irina Airinei pe trecerea pentru pietoni din fața Palatului de Justiție riscă să fie condamnat pentru omor și tentativă de omor

Procesul lui Bogdan Florin Chetrariu se apropie de final. Judecătoria Suceava va lua la următorul termen schimbarea încadrării juridice din infracțiunile de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă în infracțiunile de omor și tentativă la omor. Aceste aspecte urmează să fie discutate la termenul din 20 ianuarie 2020.

Amintim că la începutul lunii februarie a acestui an, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava l-au trimis în judecată pe Bogdan – Florin Chetrariu pentru ucidere din culpă.

În luna noiembrie a anului 2018, Chetrariu, șoferul vinovat de producerea tragediei, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, el fiind acuzat de comiterea infracțiunilor de „ucidere din culpă” și „vătămare corporală din culpă”.

La data de 14 noiembrie 2018, în jurul orei 13.30, individul a produs un grav accident de circulație pe trecerea pentru pietoni din fața Palatului de Justiție din municipiul Suceava.

Bogdan – Florin Chetrariu (26 de ani), din comuna Mitocu Dragomirnei, conducea autoturismul Audi pe direcția Areni – Centru. Din cauza vitezei, a neatenției și a lipsei de experiență, având permisul doar de un an de zile, tânărul a izbit-o violent pe Irina Cristina Airinei (40 de ani), ce se deplasa cu căruciorul în care o avea pe fiica sa în vârstă de un an și șase luni, cele două traversând strada pe trecerea pentru pietoni.

Larisa Airinei, fetița Irinei Cristina Airinei, are în continuare nevoie de tratamente.

Adauga comentariu