Șoferul care a lovit-o mortal pe trecerea pentru pietoni pe jandarmerița Irina Airinei a fost lăsat să plece acasă

Zilele trecute, Judecătoria Suceava a respins ca nefondată propunerea de prelungire a măsurii arestării preventive formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Suceava împotriva inculpatului Bogdan – Florin Chetrariu (26 de ani), din comuna Mitocu Dragomirnei, cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Magistrații suceveni au considerat oportună înlocuirea măsurii arestării preventive cu cea a arestului la domiciliu pe o durată de 30 de zile. Chetrariu a fost pus în libertate cu obligația de a nu părăsi imobilul în care locuiește efectiv, fără permisiunea organului judiciar ce a dispus măsura sau în fața căruia se află cauza.

Pe durata arestului la domiciliu, inculpatul trebuie să respecte următoarele obligaţii: să se prezinte în faţa organului de urmărire penală, a judecătorului de drepturi şi libertăţi, a judecătorului de cameră preliminară sau a instanţei de judecată ori de câte ori este chemat; să nu comunice cu persoana vătămată Larisa – Mihaela Airinei prin reprezentant legal Maniliuc Victor Daniel sau membrii de familie ai acesteia şi cu Viorel Carp. În cazul în care va încălca aceste obligații, măsura arestului la domiciliu poate fi înlocuită cu măsura arestării preventive.

Amintim că Bogdan Florin Chetrariu este șoferul care a ucis-o pe jandarmerița Irina Cristina Airinei (40 de ani) și a băgat-o în coma pe fetița acesteia, după ce le-a izbit violent cu mașina pe trecerea pentru pietoni din fața Tribunalului din Suceava, 

Individul domiciliat în comuna Mitocu Dragomirnei, se afla la volanul autoturismului marca Audi. Din cauza vitezei, a neatenției și a lipsei de experiență, acesta a lovit-o extreme de puternic pe femeia care se deplasa, regulamentar pe trecerea de pietoni, cu căruciorul în care își avea fiica în vârstă de un an și șase luni.

Tânărul a declarat în urma accidentului că îi pare foarte rău de cele produse, încercând să povestească întreaga scenă.

 

Adauga comentariu