Șoferul care a omorât-o pe jandarmerița Airinei pe trecerea de pietoni a fost condamnat definitiv la patru ani și șase luni de închisoare

Curtea de Apel Suceava a dat condamnarea definitivă în cazul lui Bogdan – Florin Chetrariu, individul care a lovit-o mortal pe trecerea pentru pietoni pe jandarmerița Irina – Cristina Airinei. Astfel, magistrații l-au condamnat pe inculpatul Bogdan – Florin Chetrariu la patru ani, șase luni și 20 de zile de închisoare pentru comiterea infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din  culpă.

Acesta trebuie să plătească minorei Larisa – Mihaela Airinei despăgubiri în valoare 300.000 de lei. Concubinul jandarmeriței urmează să primească despăgubiri în valoare totală de 151.626,44 de lei, în timp ce părinții femeii vor trebui să primească despăgubiri în valoare de câte 80.000 de lei. De asemenea, frații jandarmeriței trebuie să primească despăgubiri în valoare câte 30.000 de lei.

Decizia judecătorilor suceveni este definitivă.

La începutul anului 2019, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava l-au trimis în judecată pe Bogdan - Florin Chetrariu pentru ucidere din culpă.

În luna noiembrie a anului 2018, Chetrariu, șoferul vinovat de producerea tragediei, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, el fiind acuzat de comiterea infracțiunilor de „ucidere din culpă” și „vătămare corporală din culpă”.

La data de 14 noiembrie 2018, în jurul orei 13.30. un grav accident de circulație s-a produs pe trecerea pentru pietoni din fața Palatului de Justiție din municipiul Suceava.

Iulian Chetrariu (26 de ani), din comuna Mitocu Dragomirnei, conducea autoturismul Audi pe direcția Areni – Centru. Din cauza vitezei, a neatenției și a lipsei de experiență, având permisul doar de un an de zile, tânărul a izbit-o violent pe Irina Cristina Airinei (40 de ani), ce se deplasa cu căruciorul în care o avea pe fiica sa în vârstă de un an și șase luni, cele două traversând strada pe trecerea pentru pietoni.

Larisa Airinei, fetița Irinei Cristina Airinei, a împlinit vara aceasta vârsta de trei ani, starea sa de sănătate fiind una mult mai bună.

Comentarii

Vasile

17.10.2020 07:46

Si jandarmerita,,,,, "o scapat".

Adauga comentariu