Șoferul care a spulberat-o pe trecerea pentru pietoni pe jandarmerița Cristina Airinei a vrut să fie eliberat

Curtea de Apel Suceava a respins contestația formulată de Bogdan – Florin Chetrariu (26 de ani), din comuna Mitocu Dragomirnei, cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă. Decizia judecătorilor suceveni este definitivă, astfel că individul va petrece după gratii toate cele 30 de zile de arest preventiv.

Irina – Cristina Airinei a decedat în urma unui tragic accident rutier care a avut loc pe trecerea pentru pietoni din apropierea Tribunalului Suceava. Aceasta, în timp ce traversa strada regulamentar împingând căruciorul în care se afla fetița sa, în vârstă de un an și șase luni, a fost izbită de către un șofer vitezoman.

Impactul a fost atât de violent încât cele două au fost aruncate la peste 20 de metri de la locul producerii accidentului. Mașina care le-a lovit a fost oprită de către șoferul teribilist la 70 de metri distanță, conform procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Suceava.

Chetrariu, șoferul vinovat de producerea tragediei, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, el fiind acuzat de comiterea infracțiunilor de „ucidere din culpă” și „vătămare corporală din culpă”.

Fetița jandarmeriței a fost transportată de o ambulanță SMURD la o clinică de copii din București, starea sa fiind în continuare una gravă.

Adauga comentariu