Sofia Vicoveanca, în vârstă de 80 de ani, se află în vacanță la peste 8.000 de kilometri distanță de casă. Artista vizitează Kenya

Sofia Vicoveanca, în vârstă de 80 de ani, este una dintre cele mai iubite artiste de muzică populară. În prezent, cântăreața se află în Kenya, acolo unde a ajuns încurajată de fiul ei, Vlad. Vedeta a postat imagini pe contul de socializare.

Artista a fost extrem de entuziasmată de vacanța în Kenya, așa că a postat imagini și un mesaj pentru cei care o urmăresc.

„Dragilor, mă aflu după două zile de safari… vă îmbrățișez trimițându-vă… din Kenya! Zi minunată”, a scris Sofia Vicoveanca în dreptul imaginilor din vacanță.

Cum se menține în formă la 80 de ani

„Acum nu mai gătesc pentru că dacă fac o ciorbă, cine mănâncă mai multe porții? Eu merg pe minuturi, îmi plac ouăle moi, așa cleioase, cu pâine prăjită, cu o țâră de unt, să știți că îmi place smântâna, smântâna cu mămăliguță, nu mă feresc de grăsimi, cam două mese pe zi, cam așa e.

Nu beau cafea, că am tensiune oscilantă și mă mai cruț, un capuccino cu lapte mult, ceaiuri, te miri ce!”, a spus artista, potrivit Cancan.

sursa material: libertatea.ro

Adauga comentariu