Soldatul Săcăleanu și prietenii săi, care au tâlhărit o femeie în Burdujeni, și-au aflat condamnările

Tribunalul Suceava l-a condamnat pe Constantin Pavel Grigoraș la patru ani de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de „tâlhărie calificată”.

În același dosar a fost condamnat și Marian Săcăleanu la doi ani și șase luni de închisoare pentru „complicitate la tâlhărie calificată”. 

De asemenea, lui Benone Daniel Ventilă i se aplică măsura educativă a internării într-un centru de detenție pentru trei ani și șase luni.

Inculpații trebuie să îi plătească victimei, în solidar, suma de 2.000 de lei și 500 de lire, reprezentând prejudiciul material cauzat în urma săvârșirii infracțiunii.

Decizia nu este definitivă. Față de aceasta se poate face apel în termen de 10 zile de la comunicare.


La data de 30 noiembrie 2021, Marian Săcăleanu, fiind militar angajat al unei unități militare din cadrul Ministerul Apărării Naționale, și-a pus o mască pe față și a participat la tâlhărirea unei femei în cartierul Burdujeni din Suceava.

La această infracțiune au participat trei persoane, respectiv minorul Ventilă, soldatul Săcăleanu și un prieten de-al lor, Grigoraș. 

Totul s-a întâmplat pe strada Cuza Vodă. Atunci, minorul a trecut pe lângă femeie și i-a smuls geanta în care avea documentele, 500 de lire sterline și 577 de lei, a arătat Dezvăluirea.

Soldatul Săcăleanu, având masca pe față, a ținut de „șase”.

„Inculpatul avea la rândul sau mască pe față cu purta gluga hanoracului trasa pe cap și a supravegheat indeaproape zona comiterii faptei oferiandui-i sprijin moral prin prezența sa’’, se arăta într-un comunicat al Parchetului Militar de la acea vreme.

 

Adauga comentariu