„Solo” este primul pe lista consilieri locali propusă de USR – PLUS la Câmpulung Moldovenesc: „Nu puteam să îi las să respire liniștiți că au scăpat de mine”

Activistul de mediu Gheorghe Sologiuc, cunoscut ca „Solo” de apropiați, candidează pentru funcția de consilier local în cadrul Primăriei Câmpulung Moldovenesc, din partea partidului USR – PLUS. Solo a mai îndeplinit timp de patru ani funcția de consilier local în Câmpulung Moldovenesc, el fiind ales ca independent la alegerile locale din 2016.

Cotidianul online Ziar de Suceava a realizat un interviu cu „Solo”, pe care vi-l prezentăm în cele ce urmează.

Ziar de Suceava: De ce ai ales să candidezi pentru funcția de consilier local?

Gheorghe Sologiuc: Pentru că nu puteam să îi las să respire liniștiți că au scăpat de mine.

ZdS: De ce ai ales USR PLUS?

G.S.: Pentru că a fost și este singurul partid împotriva Gropii de Gunoi Mestecăniș. E un partid tânăr făcut din oameni care nu au mai facut politică dar care vor să se implice să schimbe țara asta în bine.

ZdS: Ce planuri ai pentru următorul mandat?          

G.S.: Ca și până acum o să mă implic în promovarea turistică și susținerea cetățenilor în toate problemele lor atunci când ajung la consiliu sau îmi sunt prezentate personal, promovarea sportului. Și nu voi face promisiuni de proiecte aberante care să nu fie finalizate, dar pentru asta am nevoie de susținerea mai multor consilieri. Foarte important este ca viitorul consiliul local să nu aibă o majoritate a unui partid așa vor trece doar proiectele cu adevărat bune pentru comunitatea din Câmpulung Moldovenesc.

ZdS: Unde a greşit vechea administrație locală?

G.S.: Cum PNL avea majoritate, unele chestiuni de interes local nici măcar nu mai ajungeau să fie dezbătute, ele erau puse în practică cum ar fi tăierea copacilor din tot orașul inclusiv zona centrală.

ZdS: Un cuvânt pentru câmpulungeni...

G.S.: Dacă vrem un oraș turistic atunci trebuie să oprim tăierile copacilor din jurul orașului dar cel mai important trebuie să stopăm deschiderea gropii de gunoi Mestecăniș care va distruge toată pânza freatică și apa pe care acum o bem nu va mai fi potabilă.

Adauga comentariu