Soția unui primar din zona Dornelor a plătit 600 de euro „fabricii de permise” pentru a deveni șoferiță. Dintr-o eroare femeia a fost taxată cu circa jumătate din șpaga stabilită: „A luat Xanax înainte. Ce proastă!”

În stenogramele din dosarul „fabrica de permise”, pe care le-au obținut reporterii cotidianului online Ziar de Suceava, se arată faptul că soția unui primar din zona Dornelor a apelat la serviciile „fabricii” conduse de către Radu Obreja.

În cele ce urmează vă vom prezenta o discuție prin care se arată faptul că soția unui primar din zona Dornelor a plătit 600 de euro pentru a obține permisul de conducere. Obreja se pare că voia să o taxeze mai scump, dar instructorul auto, probabil nefiind informat, i-a cerut femeii doar 600 de euro.

La data de 29 iunie 2020, la ora 08.08, în biroul lui Radu Ionuț Obreja, Nicolae Cezar Macoviciuc a purtat o discuție cu Obreja:

MACOVICIUC NICOLAE-CEZAR: M-am întâlnit ieri (neinteligibil) cu Ilieș.

OBREJA RADU IONUȚ: A!

MACOVICIUC NICOLAE-CEZAR: M-am întâlnit ieri și i-am zis: ce-i cu aia, mă?!

OBREJA RADU IONUȚ: A! Și ce a zis?

MACOVICIUC NICOLAE-CEZAR: E soția la primarul din Neagra Șarului.

OBREJA RADU IONUȚ: Da?!

MACOVICIUC NICOLAE-CEZAR: Și ea are, ea are, are pensiunea mai la vale de pensiunea lui, că el are pensiune la Neagra Șarului, acolo, făcută și…i-am spus: băi, dă-o-ncolo de treabă, el credea că a căzut la mine și de aia…I-am spus…

OBREJA RADU IONUȚ:  (neinteligibil)  CNP bagă

MACOVICIUC NICOLAE-CEZAR: Da, fără unu, nu?

OBREJA RADU IONUȚ:…Parchetul…Nuuu…două, patru șase, opt zece, unșpe cifre.

MACOVICIUC NICOLAE-CEZAR: Trebuie treișpe, nu? Și instructorul i-a luat șase sute de euro.

OBREJA RADU IONUȚ: Cât??!

MACOVICIUC NICOLAE-CEZAR: Șase sute.

OBREJA RADU IONUȚ: Dă-l în pu*a mea!

MACOVICIUC NICOLAE-CEZAR: A dat … și prostia la ea știți care a fost? A zis și el. A luat Xanax înainte. Ce proastă! Și ea-i fâșneață așa, e…ok așa ea dar na…A cerut șase sute de euro la …domnul Moraru Dănuț. Că Dănuț  (neinteligibil) 

OBREJA RADU IONUȚ: A!

MACOVICIUC NICOLAE-CEZAR: Nu Boancheș. Boancheș îi…a fost mâna a doua. Da…Am zis uăi, să facă ore, să nu mai insiste cu așa... I-am zis să facă ore și  (neinteligibil)  degeaba.

OBREJA RADU IONUȚ: E, he, hei! Nu dar era varză.

MACOVICIUC NICOLAE-CEZAR: da, da, eu i-am zis…a zis și el, a zis că…

 

Adauga comentariu