„Spartanul” care a atacat o mașină de poliție cu o sabie și un cuțit în centrul Fălticeniului a fost imobilizat de două polițiste

Astăzi, în jurul orei 11.00, pe bulevardul 2 Grăniceri, din municipiul Fălticeni, între Dan Zăhărescu (40 de ani) și Iulian Stratulat (25 de ani) s-a iscat un conflict în urma căruia aceștia s-au luat la bătaie. Individul care ar fi provocat scandalul ar fi fost chiar tânărul de 25 de ani. Ambii protagoniști sunt cunoscuți ca fiind consumatori de băuturi alcoolice. Bărbatul de 40 de ani, fiind mai puțin beat decât tânărul de 25 de ani, i-a aplicat mai multe lovituri după care a plecat de la fața locului.

După ce s-a văzut învins, Iulian Stratulat l-a sunat pe tatăl său pentru a-i spune ce a pățit.

La fața locului a intervenit tatăl lui Iulian, respectiv Ion Stratulat (50 de ani), care avea în mână un cuțit cu o lamă de circa 30 cm și o sabie neascuțită. Când Ion Stratulat a ajuns lângă fiul său, fiind ambii rupți de beți, a început să strige după agresor pentru a-l înfrunta.

În loc să apară Dan Zaharescu, la fața locului a ajuns un echipaj de poliție și o ambulanță, chemată pentru a-i acorda îngrijiri medicale tânărului de 25 de ani. 

Văzând echipajul de poliție, Ion Stratulat a atacat cu cuțitul autospeciala Poliției și ambulanța. În mașina atacată se aflau două polițiste, care nu s-au dat înapoi și i-au venit de hac scandalagiului dându-i cu spray lacrimogen în ochi și punându-l la pământ fără a se complica prea mult. În apropiere erau și doi polițiști locali care le-au ajutat pe polițiste să-l bage în autospecială pe bețivul nervos.

Ion Stratulat a fost dus la sediul de poliție din Fălticeni și până când se va mai trezi din beție, procurorul de caz va hotărî dacă merită să petreacă 24 de ore în arestul IPJ Suceava sau nu.

(FOTO Iulian Stratulat)

Iulian Stratulat a fost transportat la spitalul din Fălticeni cu ambulanța ajunsă la fața locului.

Vom reveni cu amănunte.

sursa foto: Facebook/ Iulius Stratulat, Cronica de Fălticeni


 

Adauga comentariu