SPCRPCÎV Suceava riscă să își blocheze activitatea cu totul după ce Alexandru Duțuc și-a dat demisia din funcția de șef al instituției

În această dimineață, subcomisarul Alexandru Duțuc și-a dat demisia din funcția de șef al Serviciului de Permise și Înmatriculări Auto Suceava. 

Acesta a luat decizia de a renunța la funcția menționată deoarece nu a reușit să găsească soluții pentru rezolvarea problemelor privind susținerea examenelor pentru obținerea permisului de conducere.

În seara de 16 martie 2021, Alexandru Duțuc a anunțat, pe un grup de WhatsApp în care sunt reprezentanți ai școlilor de șoferi și instructori auto din județul Suceava, faptul că examenele pentru categoriile C, D și E vor fi suspendate la data de 17 martie 2021.

„Bună seara! Din păcate mâine nu se susțin examenele pentru categoriile C, D, E. Candidații vor fi reprogramați pentru o dată ulterioară care vă va fi comunicată din timp pe acest grup. Ne cerem scuze pentru neplăcerile create”, a scris Alexandru Duțuc, pe grupul de WhatsApp, se arată în Știri Suceava.

Conform surselor noastre, activitatea Serviciului Public Comunitar Regim Permise Și Înmatricularea Vehiculelor Suceava riscă să se blocheze cu totul până când DRPCIV nu va delega pe cineva în locul subcomisarului Alexandru Duțuc.

Alte știri despre acest subiect:

Alexandru Duțuc, polițistul cunoscut pentru onestitatea sa, la un pas de a renunța la șefia Serviciului Permise și Înmatriculări Suceava: „Orice om cu demnitate care realizează că nu-și poate îndeplini obiectivele recurge la acest gest”

Ofițerul Alexandru Duțuc, un polițist cunoscut pentru corectitudinea sa, este propunerea IPJ Suceava pentru postul de șef de la Serviciul Permise și Înmatriculări Auto

Ofițerul Alexandru Duțuc a fost împuternicit șef la Serviciul Permise și Înmatriculări Auto Suceava

Șeful de la Permise și Înmatriculări Suceava susținea dimineață că revenirea examinatorilor cercetați de DNA este singura șansă ca activitatea instituției să revină la normal: „În această meserie, de polițist, nu prea lucrăm cu încredere”

Adauga comentariu