Spitalul din Rădăuți a mai cumpărat 30 de saci mortuari. Unitatea spitalicească a achiziționat 100 de astfel de saci la finalul lunii martie

Spitalul Municipal „Sfinții Doctori Cosma și Damian” Rădăuți a achiziționat ieri 30 de saci pentru transportul cadavrele. Pentru respectivii saci, unitatea spitalicească din Rădăuți a plătit 1.485 de lei, fără TVA.

Descrierea acestor saci pentru transportul cadavrelor este următoarea: „SACI TRANSPORT CADAVRE, cel mai mic pret de pe SICAP SACI TRANSPORT CADAVRE, DIN POLIETILENA, CU FERMOAR DE INCHIDERE LA MIJLOC SI MANERE PENTRU TRANSPORT CADAVRU”.

Se pare că Spitalul Municipal Rădăuți a epuizat sacii pentru transportul cadavrelor pe care i-a cumpărat în urmă vreo două săptămâni. La data de 30 martie 2020, unitatea spitalicească a cumpărat 100 de saci pentru transportul cadavrelor.

Spitalul Municipal Rădăuți a plătit 49,50 de lei pentru un astfel de sac, atât la data de 30 martie 2020, cât și la data de 15 aprilie 2020.

Amintim faptul că Spitalul Județean Suceava a cumpărat 1.327 de saci pentru transportul cadavrelor imediat după ce coronavirusul și-a făcut apariția în unitatea spitalicească.  La sfârșitul lunii martie 2020, Spitalul Municipal Fălticeni a achiziționat 100 de saci mortuari fără mâner.


 

Informațiile au fost preluate de pe SEAP.

 

Adauga comentariu