Spitalul municipal Rădăuți a fost supus celui mai amplu control din ultimii patru ani: „Nu s-au aplicat sancțiuni și nu au fost găsite neconformități majore”

Ieri, 18 noiembrie 2020, Spitalul municipal Rădăuți a fost supus celui mai amplu și mai complex control tematic nu doar din cele 25 de controale avute în ultimele patru luni, ci din ultimii patru ani.

Controlul a fost desfășurat simultan de inspectori din patru instituții de control ale statului: Inspecția de Stat a MS – DSP, ISU, SSM – ITM și ISCIR.

Au fost verificate de la fișe de post și instructaje ale personalului până la legitimațiile și acreditările ANRE ale electricienilor; de la calitatea și avizele materialelor și echipamentelor de protecție la fișele tehnice și contractele de mentenanță ale aparatelor folosite; de la senzorii și treptele (trei cu filtrare HEPA) ale instalației de exhaustare în ATI până la volumul bazinului propriu de apă pentru incendii; de la normarea posturilor ocupate până la identificarea potențialelor aparate care ar mai putea fi achiziționate (în plus).

S-a constat că spațiile controlate corespund începând de la autorizarea ISU și până la protocoalele adoptate și folosite în contextul COVID – 19.

Nu s-au aplicat sancțiuni, nu au fost neconformități majore și au fost trasate câteva recomandari.

„Vreau să mulțumesc colegilor mei: îngrijitori/ingrijitoare, brancardieri, infirmieri/infirmiere, asistenți/asistente, domnilor muncitori, electricieni, responsabili oxigen, instalatori, ingineri, responsabili SSI, serv. resp. Compartiment Tehnic/ATPA, CPLIIAM, Achizitii, Contabilitate, SMC, RUNOS, Medicina Muncii, Statistică, Asistență Socială, Audit, Pază, Bucătărie, responsabili deșeuri și întregului corp medical superior  pentru cuvintele de apreciere la adresa domniilor voastre transmise de echipa mixta și bunului Dumnezeu care a fost alături de acest colectiv minunat și căruia ne rugăm să ne aibă în pază și mai departe! Felicitări tuturor colegilor!”, a transmis Traian Andronachi, managerul Spitalului municipal Rădăuți.

Adauga comentariu