Starea de sănătate a suceveanului bolnav de cancer, Florin Matraș, pare să se îmbunătățească în urma ultimei operații ce a durat mai bine de nouă ore: „Domnul Matraș este conștient și stabil medical”

Reprezentanții Fundației Umanitare Nord 2001 - Sânge pentru România au transmis public faptul că starea de sănătate a lui Florin Matraș (54 de ani), bărbatul bolnav de cancer care este domiciliat în localitatea suceveană Plopeni, este din ce în ce mai bună. Recent, suceveanul a suferit o intervenție chirurgicală ce a durat mai mult de 9 ore. 

Pentru Florin Matraș, reprezentanții fundației menționate au făcut mai multe strângeri de fonduri în ultima perioadă, deoarece bărbatul a avut nevoie de mai multe tratamente și intervenții medicale deloc ieftine. Ultima data, suceveanul a avut nevoie de 25.000 de euro pentru a fi operat în Turcia.

„V-am reținut în repetate rânduri atenția cu cazul domnului Matras Florin din Plopeni, solicităndu-vă ajutorul financiar și susținere în lupta sa pentru viață. După mai multe drumuri pe care le-a făcut în Turcia în vederea tratamentului și intervențiilor necesare, după extrem de mulți bani cheltuiți se pare că acum este pe drumul cel bun și avem un prim motiv de bucurie pe care dorim să îl împărtășim.
După o intervenție chirurgicală care a durat mai mult de 9 ore și în care s-a eliminat tija metalică care deja îi producea sângerări, s-a realizat extracția tumorii de pe maxilar și gât și s-a procedat la refacerea sistemului nervos a maxilarului (gurii), urmată de chirurgie plastică, domnul Matras este conștient și stabil medical.
A dovedit încă o dată că este un luptător și că dragostea de viață este mai puternică decât toate obstacolele.
Îi dorim sănătate multă, refacere ușoară și să îl vedem cu bine acasă!
Mulțumim atât noi, cât și familia domnului Matras tuturor celor care i-au sprijinit în acest moment de cumpănă și de grea încercare”, au transmis reprezentanții Fundației Umanitare Nord 2001 - Sânge pentru România.

Adauga comentariu