Ștefan Mandachi a primit titlul de „Cetățean de onoare al Sucevei”. Primarul Ion Lungu îi va înmâna diploma afaceristului la premiera filmului „30 ani și 15 minute”

Antreprenorul sucevean Ștefan Mandachi, patronul lanțurilor de restaurante Spartan, va primi astăzi titlul de „Cetățean de Onoare” pentru activitatea caritabilă din timpul pandemiei de coronavirus.

„Astăzi avem ultima ședință de Consiliu Local din acest mandat. Din respect pentru un cetățean care s-a implicat foarte mult la nivelul municipiului Suceava – Ștefan Mandachi, am propus să-l desemnăm Cetățean de onoare al Sucevei, având în vedere implicarea sa în perioada pandemiei de coronavirus, de la cazare, mâncare, până la strângerea de fonduri pentru spitale. Am în vedere să ofer acest titlu și altor persoane care s-au implicat în lupta cu coronavirusul, am solicitat spitalului să ne transmită o listă”, a spus Ion Lungu primarul municipiului Suceava.

Conform spuselor primarului, Mandachi va primi diploma de „Cetățean de onoare al Sucevei” la premiera filmului realizat de afacerist, respectiv „30 ani și 15 minute”.

 

 

Adauga comentariu