Străzile din Suceava arată ca după bombardament, în timp ce Primăria nu reușește să cheltuiască toți banii destinați reparării acestora

În municipiul Suceava străzile sunt pline de gropi, chiar dacă Primăria municipiului Suceava a alocat pentru anul 2018 o sumă considerabilă pentru repararea acestora. Problema este că cei de la Primărie nu au „zorit” firmele responsabile cu repararea străzilor, astfel că banii au rămas necheltuiți.

„Este primul an în care am rămas cu bani necheltuiţi la bugetul străzi, tot din cauza lipsei forţei de muncă. Este un paradox total. Firma care a avut contract cu primăria nu a avut forţă de muncă. Dacă în alţi ani aveam pe străzi 12 formaţii, anul acesta s-a lucrat cu câte una-două formaţii, în ciuda tuturor presiunilor noastre. Când mergeam pe teren şi le făceam scandal, mai apărea o formaţie, dar a doua zi era din nou plecată în altă parte”, a declarat primarul Sucevei, Ion Lungu, conform Monitorul de Suceava.

Pentru anul 2019, Primăria municipiului Suceava va aloca suma de 25 milioane de lei pentru repararea străzilor, banii urmând a fi redirecționați către firmele SUCT, Autotehnorom, CON Bucovina și Florconstruct.

Sursa foto: Facebook/ Andrei Toma

 

Comentarii

gabriela

19.12.2018 00:26

scuzati_mi ironia dar eu nu am inteles care e problema reala....faptul ca primaria nu " reuseste sa cheltuiasca titi banii......." sau lipsa de interes din partea celor care ar trebui sa se considere responsabili.(???!!!!).. permit sa va intreb cine e vinovat in cazul  in care-ti distrugi masina? 

Adauga comentariu