Suceava s-a transformat într-un veritabil patinoar

În această dimineață, municipiul Suceava s-a transformat într-un veritabil patinoar. Trotuarele și parcările din oraș au fost acoperite cu gheață, iar oamenii și mașinile se puteau deplasa cu greu.

În urmă cu 10 zile, Ion Lungu, primarul municipiului Suceava, a verificat utilajele și stocurile de material antiderapant pe care le-a pregătit firma Diasil Service, în baza contractului de salubritate stradală încheiat cu municipalitatea, în vederea intervenției la îngheț și dezăpezire.

„Am văzut un număr de 34 de utilaje, pregătite pentru intervenție, dintre care: 29 autospeciale multifuncționale, 2 încărcătoare frontale și 3 motofreze de zăpadă. Material antiderapant în stoc: 1.440 tone sare vrac, 250 tone nisip și clorură de sodiu. Vreau să asigur sucevenii de faptul că suntem pregătiți pentru a avea o circulație normală, în condiții de iarnă, în oraș”, declara atunci Ion Lungu.

Iarna i-a dat socotelile peste cap edilului șef al Sucevei. Probabil firma care se ocupă cu salubritatea stradală, precum și mai marii de la Primăria, au uitat că pe lângă străzi, mai există și trotuare și parcări.

Le recomandăm sucevenilor să nu iasă din case decât dacă apare vreo urgență. Riscul de a-și rupe picioarele este unul foarte mare!

Adauga comentariu