Sucevean bătut și lăsat fără aproape 2.000 de euro de către soție și amantul acesteia

La data de 6 ianuarie 2020, la ora 22.05, Secția de Poliție Burdujeni a primit un apel prin 112 din partea lui Domicelio A. (45 de ani), din municipiul Suceava, care a reclamat faptul că soția și amantul acesteia i-au furat suma de 1.850 de euro din locuință.

În urma verificărilor făcute de polițiști s-a stabilit că reclamantul locuiește împreună cu familia, soția și doi copii majori, în municipiul Suceava.

Acesta a precizat că, în seara zilei de 6 ianuarie a.c., în jurul orei 21.00, în timp ce se afla acasă, a fost surprins de apariția soției, Alina Aurora Agache, care era însoțită de un bărbat necunoscut. Acesta din urmă l-ar fi lovit cu pumnul în zona feței, pentru aplanarea conflictului intervenind fiul bărbatului agresat, care a reușit să-l îndepărteze pe individul necunoscut.

După scandal, soția și agresorul au plecat. Ulterior Domicelio A. a constatat că dintr-o borsetă pe care o ținea în baia locuinței îi lipsește suma de 1.850 de euro.

În acest caz a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de „furt calificat” și „lovirea sau alte violențe”.

Adauga comentariu