Suceveanul ajuns om al străzii în Londra, după ce a rămas fără loc de muncă și fără casă, a murit. Familia se chinuie să-l repatrieze pentru a nu fi incinerat în Marea Britanie

Zilele trecute, cotidianul online Ziar de Suceava a făcut publică drama suceveanului Marius Constantin Bobu (44 de ani), care a ajuns om al străzii după ce a rămas fără loc de muncă și fără casă.

Ieri, bărbatul, care își făcea veacul în fața magazinului „Bucovina” din Londra, a început să se simtă rău, a căzut la pământ inconștient și a murit, în ciuda intervenției medicilor, care au încercat să-l resusciteze.

Familia bărbatului este disperată deoarece dorește să-l aducă acasă și să-l înmormânteze creștinește fiind anunțată de către britanici că în cazul în care nu vor ridica în cel mai scurt timp trupul neînsuflețit al lui Marius Constantin Bobu, vor fi nevoiți să-l incinereze.

Sucevenii din Londra au deschis o strângere de fonduri prin care speră să-l poată aduce acasă pe Marius. Cei dare doresc să doneze o pot face AICI!

 

Comentarii

Gabriel Roman

23.06.2021 00:25

Mda! Hai să plătim ca să repatriem o scursură a societății.Da, hai că face apel familia îndurerată! Aceeași familie pe care a durut-o în cur!Da, da, daaaaaaaaaaaaaaaa!

Adauga comentariu