Suceveanul Andrei Bacoș devenit cunoscut pentru acțiunile sale civice poate fi votat ca reprezentant al societății civile în comisia tehnică a Parcului Șipote

Suceveanul Andrei Bacoș devenit cunoscut pentru acțiunile sale civice poate fi votat ca reprezentant al societății civile în comisia tehnică a Parcului Șipote.

„Am fost nominalizat să fac parte din comisia tehnică a parcului Șipote că și reprezentat al societății civile. Dacă considerați ca merit să fiu unul din reprezentanții societății civile în cadrul acestui proiect vă rog respectuos să-mi acordați votul vostru. Parcul trebuie să deservească copiilor, bătrânilor, părinților cu copii mici, persoanelor cu dizabilitați, tinerilor și o zonă specială pentru persoanele care dețin animale de companie. Voi apela la specialiști atunci cand este nevoie și voi intervieva cât mai multe persoane din cele mai sus menționate pentru a le afla nevoile și a ajunge într-un final la un consens! Vă mulțumesc anticipat!”, a transmis Andrei Bacoș.

Persoanele nominalizate pentru a reprezenta societatea civilă din Suceava în comisia tehnică a Parcului Șipote sunt următoarele și pot fi votate aici:

  • Camelia IORDACHE: grupa de vârstă 49-65 de ani - experiență de peste 16 ani consultant/manager în realizarea și implementarea de proiecte finanțate pe fonduri europene, atât pentru mediul privat cât și pentru APL, inclusiv proiectul pentru reabilitarea Cetății de Scaun a Sucevei. Peste 5 ani evaluator proiecte fonduri europene - teme orizontale = accesibilitate, nondisriminare, mediu. Organizare și coordonare consultări publice atât pentru cercetări și lobby la Salvați Copiii cât și pentru realizarea strategiilor de dezvoltare locale realizate pentru 6 APL.
  • Dora SEREDIUC: grupa de vârstă 35-49 de ani - experiență de 8 ani în sistemul de pază și security în Ambasadele Germaniei, Australiei, Americii și Canadei din Londra, 4 ani colaborator în pază și protecție Metropolitan Police-secția penitenciar. Nu am studii de specialitate în urbanism, dar îmi doresc să revin acasă atât eu cât și copiii mei și să pun umărul la tot ce înseamnă eleganță, civilizație, normalitate și dezvoltare a orașului meu natal.
  • Nicoleta LAZĂR/DĂNEASA: grupa de vârstă 35-49 de ani - specialist Critic de teatru, cu 4 ani experiență director executiv în ONG-uri, coordonator proiect "Un parc pentru toți copiii" din centru, parc steaguri. 2 ani voluntar în domeniul ONG. 5 ani manager de proiect - proiecte sociale, de tineret, de mediu. Coordonator proiect de mediu prin care am facut un studiu în administrațiile locale rurale, urbane și județene cu privire la cunoașterea convenției peisajului.
  • Sînziana RÂȘCA: grupa de vârstă sub 35 de ani - arhitect specializat în design sustenabil și planificare urbană cu focus pe transport public, activă în mediul ONG în ultimii 23 de ani. A structurat o listă de idei pentru modificări ale proiectului propus inițial în faza de consultare publică, în colaborare cu societatea civilă din Suceava, trimisă ulterior către Primăria Suceava: https://drive.google.com/file/d/1Dgg5brVVOdKogTmsBprqVv5C73HTBIgZ/view?usp=sharing
  • Alin OPINCARU: grupa de vârstă 35-49 de ani - 17 ani de experiență în problemele persoanelor cu dizabilități (pentru a nu le exclude din zona parcului). 10 ani de ciclism, lucru care ne va ajuta în problema traseelor de bicicletă în parc. 10 ani de participări la competiții de alergare, duatlon , triatlon etc.
  • Andrei BACOȘ: grupa de vârstă sub 35 de ani - masterand în audit financiar iar în timpul facultății am obținut premiul de excelență în cadrul proiectului PracTeam, tema principală fiind ,,Idei de îmbunatățire în cadrul unei firme" ce s-a desfășurat la Oradea. Manager în cadrul unor săli de fitness de peste 5 ani. Nu fac parte din nicio organizație politică.
  • Mihai ANDROHOVICI: grupa de vârstă 35-49 de ani - 23 de ani profesor de educație fizică și sport. Am fost angrenat în multiple proiecte europene Erasmus +, unele dintre ele având ca și componentă principală activitățile de mișcare pentru sănătatea populației în spații deschise, sau cele de reamenajare a spațiilor destinate recreerii populației. Experiența acumulată în bunele practici desfășurate în țări vestice poate fi pusă în practică în generosul spațiul al Parcului Șipote, în beneficul naturii, dar și al sucevenilor.

Adauga comentariu