Suceveanul beat, în vârstă de 53 de ani, care s-a luat la întrecere cu o autospecială neinscripționată de poliție, după ce a depășit-o neregulamentar, a fost reținut pentru 24 de ore

La data de 8 mai 2022, cotidianul Ziar de Suceava arăta faptul că un sucevean beat în vârstă de 53 de ani s-a luat la întrecere cu o autospecială neinscripționată de poliție, dotat cu radar, după ce a depășit-o neregulamentar.

După ce individul a încercat să fugă de polițiști gonind cu 135 km/h prin localități și în afara acestora, Cristian Crăciunescu a ajuns pe mâinile polițiștilor. Deoarece a încercat să sufle de mai multe ori în aparatul etilotest, dar niciodată cât era necesar, individul le-a spus polițiștilor că vrea să fie dus la spital să i se recolteze probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Dorința i-a fost îndeplinită.

La data de 10 mai 2022, a apărut și rezultatul alcoolemiei bărbatului. Conform buletinului de analiză toxicologică, a rezultat o alcoolemie de 1,57 g/l alcool pur în sânge la prima probă, respectiv o alcoolemie de 1,46 g/l alcool pur în sânge la cea de-a doua probă.

Așadar, la data de 11 mai 2022, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore pentru săvârșirea infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe”.

 

Adauga comentariu