Suceveanul care a fost prins cu flexul în seiful unei Primării a fost dat în urmărire națională

Cezar - Nicolae Laslovici, fost Camciuc (31 de ani), din comuna Slatina, județul Suceava, este dat în urmărire de Poliția Română, în baza unei condamnări definitive la pedeapsa de trei ani de închisoare.

„Prins cu flexul în seif”

În anul 2016, individul s-a strecurat, de două ori, noaptea, în sediul Primăriei comunei Dersca, din județul Botoșani. Când a intrat a doua oară în sediul primăriei, acesta a fost prins în timp ce tăia seiful din instituție.

În luna martie a anului 2016, Cezar - Nicolae Laslovici și un coleg de al său s-au echipat bine și au dat buzna în Primăria Dersca. Un paznic care patrula prin sat a observat că se petrece ceva neobișnuit în incinta Primăriei și a pornit alarma. Primarul și polițiștii din zonă au ajuns la Primărie și au intrat peste hoții cagulați. În momentul în care cei doi pungași au văzut că sunt prinși în flagrant, au lăsat sculele și au încercat să scape.

Colegul lui Laslovici a sărit pe un geam și a dispărut în noapte, în timp ce Laslovici (28 de ani pe atunci) a fost prins și imobilizat.

De la fața locului au fost confiscate mănuși, o cagulă, un flex marca Titan, discuri de tăiere, două răngi metalice, un ciocan și două șurubelnițe.

Parfumurile primarului au căzut pradă în mâinile lui Laslovici, înaintea seifului

Înainte cu vreo săptămână înaintea acestei spargeri, Primăria Dersca a mai fost spartă. Oamenii legii au găsit aceleași urme de papuci. Polițiștii credeau că, la prima spargere, hoții au intrat doar să vadă zona și să își facă un plan. Atunci, birourile Primăriei erau răvășite, fiind furate două parfumuri ale primarului.

De-a lungul timpului, Laslovici a mai avut condamnări pentru furturi.

Laslovici a fost trimis în judecată și condamnat pentru „furt calificat în formă continuată”.

Dat în urmărire după ce a scăpat legal

Laslovici a fost arestat preventiv, dar a scăpat de după gratii „ajutat” de anchetatorii care au uitat să ceară prelungirea arestului cu o zi mai repede.

Colegul lui Laslovici n-a fost găsit niciodată.

Adauga comentariu