Suceveanul care i-a tăiat gâtul nepoțelei sale în Statele Unite ale Americii a fost condamnat la 30 de ani de închisoare

Judecătorii din Statele Unite ale Americii l-au condamnat pe Emanuel Flutur, de 37 de ani, originar din județul Suceava, la 30 de ani de închisoare pentru crimă, conform Glasul Sucevei.

La ultimul termen din dosar, individul și-a schimbat pledoaria. Acesta a renunțat să se mai declare nevinovat, a recunoscut faptele comise, însă a precizat că este bolnav mintal.

„Prin acord cu avocatul Commonwealth-ului, inculpatul și-a retras pledoaria de nevinovat și s-a declarat vinovat, dar bolnav mintal, față de acuzațiile cuprinse în rechizitoriu și/sau acuzații modificate”, au arătat magistrații de la Clinton Circuit Court.

Instanța de judecată a renunțat la cheltuielile de judecată, deoarece Flutur s-a încadrat în categoria persoanelor considerate sărace.

Emanuel Flutur, un sucevean stabilit în Statele Unite ale Americii, i-a șocat pe americani după ce i-a tăiat gâtul nepoțelei sale, în vârstă de trei ani. Crima extrem de gravă a fost comisă chiar în fața celorlalți patru frați ai copilei.

Individul a fost prins de către polițiști la scurt timp de la comiterea faptei, fiind arestat preventiv.

Înainte de Crăciunul anului 2018, Josephina Mia, în vârstă de trei ani, a fost înjunghiată de către unchiul său. Emanuel Flutur, fratele mamei fetiței, este cel care a ucis-o cu sânge rece pe mezina surorii sale.

Micuța și-a dat ultima suflare la spital, la nici 24 de ore de când a fost înjunghiată chiar de către unchiul său.

Individul este născut în Suceava, dar de câțiva ani locuia în America.

În camera fetiței se afla un dispozitiv care trimitea sunetele către camera părinților. Astfel, tatăl celei mici a auzit gălăgie în camera copilei. În momentul în care bărbatul a ajuns în camera fiicei sale, cumnatul său i-a tăiat gâtul Joshephinei Mia cu cuțitul. Beni, tatăl micuței a încercat să îi ia cuțitul din mâna criminalului, dar nu a reușit. Întreaga scenă s-a petrecut în fața tatălui și sub ochii speriați ai fraților mai mari ai fetiței.

Îngrozit, tatăl Josephinei a sunat la ambulanță. Medicii ajunși la fața locului au transportat fetița la spital. Ajunsă la unitatea medicală, micuța a fost operată de urgență, dar a murit în cele din urmă.

Nici până în acest moment nu s-a aflat motivul pentru care individul a ucis-o pe fiica de patru ani, a surorii lui.

Familia Bulubenchi este o familie româno – catolică care are opt copiii, Josephina fiind cea mai mică. Aceștia mergeau foarte des la biserica din zonă. Corpul neînsuflețit al copilei a fost îngropat în Michigan.

sursa material: glasulsucevei.ro

FOTO VIDEO Un sucevean i-a tăiat gâtul nepoțelei sale în Statele Unite ale Americii

Familia căreia Emanuel Flutur i-a omorât copilul spune că l-a iertat pe criminal, pentru că e nebunAdauga comentariu