Suceveanul Florin Buliga, cel care și-a masacrat întreaga familie, a fost condamnat definitiv la închisoare pe viață

Curtea de Apel Brașov a respins apelul lui Florin Buliga și a menținut  sentința dată de Tribunalul Brașov în 14 februarie. Bărbatul care și-a ucis soția și cei doi copii a fost condamnat la închisoare pe viață. Sentința data astăzi este definitivă. Este prima condamnare pe viață dată la Brașov în ultimii 15 ani.

Înainte de pronunțarea sentinței Buliga a făcut din nou declarații șocante.  „Aşa cum am zis şi la fond, simt același lucru și acum. Nu am făcut aceste recurs pentru a reduce pedeapsa, domnul avocat a dorit să facă. Eu am declarat de la bun început că nu voi face recurs în situația mea. Aş vrea să spun că m-am gândit mult dacă să vorbeasc sau nu, dar e foarte greu. E ca şi cum ai încerca să îi arăţi unui orb culoarea unei lămâi. Evident că faptele necesită şi o pedeapsă, ce e cel mai important este ceea ce cred, că îmi cer iertare celor din jurul meu și mă doare că s-a creat această suferinţă între noi. Ce se întâmplă în țară are legătură cumva. Când zic iertare, mă gândesc la a o găsi în inima noastră, cu gândul la părinți. Am fost condus de un raționament mai puțin lumesc”, a spus Buliga în faţa instanţei.

Crimă șocantă

Crima s-a petrecut în 27 martie 2018 la Braşov. Florin Mircea Buliga (43 de ani) şi-a ucis întreaga familie. Întâi şi-a înjunghiat soţia de trei ori în piept, a învelit-o apoi cu o pătură şi i-a aşezat pe piept o ordidee albă. În tot acest timp, fiul său era îl altă cameră şi se juca la calculator. Bărbatul a povestit că, după ce şi-a ucis soţia, s-a rugat şi apoi şi-a ucis băiatul pe care l-a înjunghiat tot de trei ori. A aşteptat apoi ca fiica sa să vină acasă şi a înjunghiat-o de opt ori. A doua zi s-a predat la poliţie. 

În timpul audierilor a făcut declaraţii şocante. A spus că şi-a trimis familia într-o lume mai bună şi a comunicat cu soţia şi cei doi copii, telepatic după moarte: „Acum familia mea este bine, înainte nu era“, „Viaţa e rea“, „Aşa le-am salvat sufletele“.

Obsedat de cifra șase și că va muri la 38 de ani

Bărbatul era obsedat de cifra şase, fapt recunoscut şi la audieri. „A povestit că acum şase ani a început să se gândească la modul serios la sinucidere şi să primească informaţii despre Iluminati, Anticrist şi reîncarnare. A spus că numele său este marcat de cifra 6, deoarece toate cele trei cuvinte au câte şase litere. Era născut în data 6 aprilie. A mai declarat că era convins că va muri la 38 de ani, iar anul acesta se împlinesc şase ani de la acea dată“, a declarat Daniel Diaconu, avocatul din oficiu al lui Florin Mircea Buliga.

Testele de sânge au arătat că bărbatul era drogat în momentul comiterii crimelor, iar analiza psihiatrică a arătat că a avut discernământ diminuat, dar că putea să îşi dea seama de consecinţele faptelor sale. Pe tot parcursul audierilor Florin Mircea Buliga a susţinut că nu are probleme psihice. Este judecat în stare de arest şi este sub tratament de specialitate. 

Mircea Buliga a fost condamnat deja pentru consum de droguri la un an de închisoare. Sentința nu este definitivă. 

Florin Buliga este originar din județul Suceava.

sursa foto: www.stirilekanald.ro

Adauga comentariu