„Suceveanul” Vlad Popescu, care vine de la București pentru a fi deputat din partea PSD Suceava, împarte pliante electorale prin municipiul reședință de județ: „Candidatura mea la Suceava nu este una întâmplătoare. Am copilărit pe Valea Bistriței”

Cu ocazia campaniei electorale dinaintea alegerilor parlamentare ce vor avea loc pe data de 6 decembrie 2020, bucureșteanul Vlad Popescu, fiul primarului Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, împarte pliante electorale pe străzile municipiului Suceava. Odrasla lui Cristian Popescu Piedone bate străzile din municipiului Suceava de circa două săptămâni de zile, mai exact de când s-a dat startul campaniei electorale.

Vă amintim că Vlad Popescu va candida pentru funcția de deputat din partea PSD Suceava.

„Județul Suceava reprezintă locul în care am copilărit, având în vedere că bunicii mei sunt de pe Valea Bistriței. Am foarte multe amintiri plăcute cu oamenii harnici și primitori de aici. Acesta este motivul pentru care mă simt obligat să le ofer ceva înapoi, pentru că acești oameni încă păstrează tradițiile românești și încă au credință în Dumnezeu”, este motivul pentru care bucureșteanul Vlad Popescu vrea să fie deputat de Suceava.

Vlad Popescu susține că este interesat de soarta județului Suceava pentru că a copilărit la bunicii săi din Neamț.

„Sunt Vlad Popescu. Am fost crescut într-o familie unită, ceea ce m-a determinat să fiu un familist convins. Sunt căsătorit și am doi copii fără de care nu îmi pot imagina viața. Încă de mic copil am avut credință în Dumnezeu, iar acest lucru nu s-a schimbat în cei 31 de ani pe care i-am împlinit. Totodată, îmi iubesc patria și iubesc oamenii. Sunt un om optimist și muncitor. Am absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universității Titu Maiorescu. Am fost antreprenor în domeniul HoReCa, lucru care m-a învățat să fiu responsabil și să apreciez oamenii și mai mult. Am decis că numai prin implicare aș putea aduce ceva bun pentru comunitatea și pentru țara mea. Consider că acțiunile și studiile mele din trecut mă vor ajuta în demersul meu. Candidatura mea la Suceava nu este una întâmplătoare. Am copilărit pe Valea Bistriței, locul natal al bunicilor mei. Aici am cunoscut oameni buni, muncitori și credincioși. Vreau să le ofer și celor de aici, dar și celorlalți suceveni o viață mai bună, lucru pentru care voi munci fără încetare. Sângele apă nu se face și originile nu se uită. Sunt tânăr, dar am puterea, curajul și determinarea de a vă reprezenta interesele la nivel național. Chiar dacă nu voi avea susținerea tuturor, dacă voi fi ales, vă voi reprezenta și voi ține cont de toți. Sunt pregătit să vă ascult! Împreună vom rezolva problemele cu care se confruntă comunitatea noastră. Ne vedem în teritoriu”, scrie la descrierea profilului de Facebook a lui Vlad Popescu.

Fiul lui Piedone, primarul din Sectorul 5, va candida la alegerile parlamentare din partea PSD Suceava

Mix de aroganță, minciuni și lașitate. Vlad Popescu, fiul primarului Sectorului 5, care se vrea deputat de Suceava din partea PSD evită cu nesimțire să vorbească cu presa

Așa partid, așa candidat la Camera Deputaților. Odrasla lui Piedone candidează din partea PSD Suceava pentru că are bunici din Neamț: „Am avut bunici care au trăit în zona Moldovei. În fiecare an am fost în zona Moldovei”


„În județul Suceava se simte atingerea ortodoxiei românești, a istoriei și a valorii culturale a unor mânăstiri fără pereche în lume.

[🙏🏻] Am vrut să am un moment de liniște și am mers la Mânăstirea Voroneț. Un loc încărcat de istorie, care nu te poate lăsa nepăsător. Te impresionează și îți încarcă bateriile. Este un loc în care credința se simte, nu se arată. Pentru mine, credința, cultura și tradițiile românești sunt extrem de importante. Ele sunt valorile care definesc o nație. Ele sunt cartea de vizită ale unui popor.

[❗️] Cultura are nevoie de investiții urgente. Echipa din care fac parte dorește să își asume misiunea de a da României secolului XXI o infrastructură de instituții culturale moderne, care să permită mai buna valorificare a potențialului acestui domeniu, inclusiv din punct de vedere economic.

[❗️] Mutațiile din plan european și internațional, cu ecouri în plan intern, dovedesc că acest domeniu poate deveni un motor de creștere economică și pentru țara noastră, dacă va fi gestionat corect și va beneficia de investițiile necesare. Banii investiți în cultură sunt bani investiți în viitorul societății românești”, a spus Vlad Popescu la data de 6 noiembrie, în prima zi de campanie electorală.


„Încă de la primele ore ale dimineții am mers în cartierul Obcini din Suceava, pentru a sta de vorbă cu locuitorii de aici. Am întâlnit mulți oameni care aveau nemulțumiri și probleme. I-am ascultat, pentru că doar așa putem afla cu exactitate ce măsuri și ce legi trebuie să adoptăm în Parlamentul României.
[✅] Oamenii sunt o prioritate pentru mine. Îmi doresc să le pot oferi siguranța unui trai mai bun! Persoanele cu care am stat de vorbă vor să nu își mai facă griji pentru ziua de mâine.
[❗️] Așa cum am mai spus, faptul că sunt tânăr reprezintă un avantaj. Am putere de muncă și nu mă voi da bătut până când nu voi reuși să le ofer oamenilor ce au nevoie”, a spus Vlad Popescu la data de 7 noiembrie.


„Continuăm întâlnirile cu locuitorii din Suceava!
[✅] Am mers astăzi în zona Burdujeni, alături de doamna candidat, Adelina Paiu. Atât eu, cât și doamna Paiu am vrut să stăm de vorbă cu oamenii, pentru că ei sunt cei mai importanți. Am fost primiți cu brațele deschise. Oamenii cu care am stat de vorbă vor soluții pentru problemele pe care le au de multă vreme. Nimeni nu i-a ascultat până acum. Sunt lucruri atât de ușor de rezolvat, lucruri simple de care locuitorii din zonă nu au avut parte.
[❗️] Din discuțiile purtate, am aflat că există numeroase probleme cu gazul, că părinții nu își pot trimite copiii la creșă pentru că nu există niciuna în această zonă. De asemenea, în anul 2020, aici încă există numeroase drumuri de pâmânt, când s-ar fi putut realiza proiecte pentru a atrage fonduri europene pentru asfaltare.
[❗️] O altă problemă important este cea a locurilor de muncă. Mai exact, lipsa acestora. Oamenii se plâng că nu au unde să se angajeze și că și-ar dori un loc de muncă stabil, să nu își mai facă griji pentru ziua de mâine. Noi îi vom ajuta pentru siguranța unui loc de muncă, pentru siguranța unui trai mai bun.
[✅] Sucevenii merită să trăiască în condiții decente și în siguranță”, a spus Vlad Popescu la data de 8 noiembrie.


„Sucevenii merită siguranța unui trai mai bun!
[❗️] Chiar dacă pandemia de COVID-19 nu ne permite să interacționăm cu oamenii așa cum o făceam înainte, consider că este extrem de important ca alegătorii să meargă la urne după ce au fost bine informați.
[✅] Am ales să merg personal să distribui pliantele cu programul nostru de Guvernare în scările de bloc. Oamenii trebuie să știe că ne pasă, că ne gândim la ei și că vrem să le oferim siguranța unui trai mai bun.
[❗️] Am stat de vorbă cu multe persoane. Majoritatea oamenilor se plâng că nu au parte de lucruri atât de simple și firești, că sunt ignorați și tratați cu dispreț. Nu mai putem continua așa!
[✅] Promit să fac tot ce îmi stă în putere pentru a schimba acest lucru! Promit să lupt pentru a vă oferi siguranța unui trai mai bun! Promit să vă ascult și să țin cont de cerințele dumneavoastră”, a spus Vlad Popescu la data de 9 noiembrie.


„Continuăm dialogul cu sucevenii!
[❗️] Profit de fiecare zi din campania electorală pentru a merge și a discuta cu locuitorii din Suceava. Deși trăim vremuri fără precedent, și trebuie să respectăm mai multe restricții din cauza pandemiei de COVID-19, oamenii sunt dornici să spună ce au pe suflet. Am vorbit cu multe persoane și am aflat care sunt nemulțumirile lor. Oamenii nu cer lucruri imposibile! Vor să aibă o viață fără griji, să își crească copiii în siguranță și să aibă parte de servicii medicale demne de o țară europeană!
[✅] Le-am prezentat și le-am explicat programul de guvernare al Partidului Social Democrat. Pentru noi, cei mai importanți sunteți dumneavoastră, cetățenii acestei țări. Meritați o viață mai bună, un trai mai bun!
[🙏🏻] Pentru mine este o onoare că pot sta de vorbă cu sucevenii și voi face tot ce ține de mine pentru a schimba lucrurile. Voi munci neîncetat pentru ca voi, locuitorii din Suceava să nu vă mai faceți griji pentru ziua de maine. Oamenilor de aici trebuie să li se ofere locuri de muncă, copiii merită să învețe în școli sigure și moderne și să beneficieze de tehnologie modernă pentru a putea participa la cursurile online, bunicii merită să fie răsplătiți și îngrijiți după o viață de muncă.
[❗️] Pentru mine, cei mai importanți sunteți voi, oamenii”, a spus Vlad Popescu la data de 10 noiembrie.


„Am mers astăzi să distribui pliantele electorale la blocurile de garsoniere din zona Gării din Suceava. Vă spun sincer că ce am văzut acolo nu credeam că mai există în secolul XXI. Nimeni nu merită să trăiască în anul 2020 în condiții precum cele din 1900. Mizerie, sărăcie și toalete comune, pe hol. Și mai presus de toate: nepăsarea autorităților!
[🆘] Nu este normal ca oamenii să trăiască într-un focar de infecție, nu este firesc ca nimeni să nu ia nicio măsură! Pe bună dreptate locuitorii din acest bloc sunt nemulțumiți de actuala guvernare. Oamenii spun că au avut parte doar de promisiuni și nicio faptă concretă.
[✅] Vă promit că voi face tot ce pot pentru a rezolva această situație și pentru a-i ajuta pe acești oameni să trăiască în condiții decente, așa cum merită orice cetățean european, orice cetățean al României! Programul nostru de Guvernare, al PSD, are ca prioritate CETĂȚEANUL ȘI SIGURANȚA UNUI TRAI MAI BUN! Acești oameni merită să aibă siguranța unui trai mai bun”, a spus Vlad Popescu la data de 12 noiembrie.


„Dialogul cu cetățenii, cel mai important!
[✅] Am mers astăzi în zona George Enescu din municipiul Suceava pentru a afla care sunt problemele celor de aici. Așa cum am mai spus, consider că este esential să dialogăm cu cetățenii, să aflăm direct de la ei ce îi macină, ce nevoi au, ce trebuie să schimbăm. Oamenii sunt dornici să vorbească, să spună ce au pe suflet. Iar problemele pe care le-am auzit astăzi nu sunt deloc puține.
[❗️] Le-am promis celor cu care am stat de vorbă că voi fi vocea lor în Parlamentul României, că voi face tot ce îmi stă în putere să rezolv măcar o parte dintre problemele oamenilor. Pentru mine este extrem de important să reușesc să le ofer sucevenilor și tuturor cetățenilor siguranța unui trai mai bun”, a spus Vlad Popescu la data de 17 noiembrie.

Adauga comentariu