„Suceveanul” Vlad Popescu a luat-o la rost pe viceprimărița Munteanu, care a câștigat o motocicletă: „Poate că un puști grozav și sărac a visat motocicleta aia”

Vlad Popescu Piedone, deputatul care ar trebui să reprezinte județul Suceava, deși nu are nicio tangeță cu acest județ, a luat-o la rost pe Teodora Munteanu (viceprimarul Sucevei) după ce a câștigat o motocicletă în urma tombolei festivalului Bucovina Motorfest.

„Teodora... Yamaha, viceprimar al Sucevei,
Am așteptat sa îți pui bagajul pe Yamaha și sa te duci... Sa lași Suceava și Bucovina nepătata cu aroganta!
Teodora... poate ca un puști grozav si sărac a visat motocicleta aia...
Poate ca o puștoaica a visat-o...
Din biroul tău de sus, de acolo... te-ai gândit, Teodora, ca ai frânt visurile unor tineri pasionați de motoare?
Cum ai putut?
N-aveai 5.000 de lei? (Hai... 6.000?)
N-aveai?
Pai ți-i dădeau cu buletinul, Teodora! Credit cu câțiva zeci de lei rata lunară! Și... aveai Yamaha ta, fără o așa tombola!!!!
Te-ai bucurat???
Bravo!
Ești mai bogata c-o Yamaha!!! Dar... ce ai realizat, doamna???
Apropos, Teodora: De ce crezi ca te-au ales sucevenii? Crezi ca n-aveau câștigători la tombole???
D-aia?
Ți-as mai spune...
Așa tânăr cum ma vezi... am principii radical opuse alor tale! As continua sa-ți explic, dar mi-e mila...
Nu-mi plac campionii de carton!...
Pentru tombola și pentru Yamaha... îți recomand sa mergi la Sfânta Spovedanie! Suntem in Bucovina, Teodora, draga... Și Dumnezeu te iartă”, a spus deputatul Vlad Popescu Piedone.


Bătrânica de la conducerea Primăriei Suceava este în stare să se țină cu dinții de motocicleta pe care ar fi trebuit s-o câștige un sucevean de rând, dar a ajuns în posesia viceprimarului: „A da-o înapoi înseamnă că aș recunoaște că am furat ceva”

 

Munteanu, pensionara ajunsă viceprimar, încearcă să înduioșeze societatea cu scuze copilărești după ce era cât pe ce să facă infarc de fericire că a câștigat o motocicletă la un festival organizat de Primărie: „Promit să fiu mai responsabilă și să învăț”

Mesajul celor de la „Salvații Copiii Suceava” după ce norocosul viceprimar Munteanu a spus că va dona contravaloarea motocicletei câștigate, doar de gura lumii: „Nu am fost contactați de doamna în cauză”

Mesajul viceprimarului Munteanu după ce a câștigat o motocicletă în cadrul festivalului Bucovina Motorfest: „Hora mare, pe motoare”

Bucurie incomensurabilă pentru Teodora Munteanu, pensionara devenită viceprimar al Sucevei. Aceasta a câștigat premiul cel mare al tombolei festivalului Bucovina Motorfest, o motocicletă Yamaha

 

Adauga comentariu