Sucevencele continuă să fie măcelărite de bărbați. Trei femei bătute în mai puțin de opt ore

Ieri, în jurul orei 18.30, Ana C.(69 de ani), din orașul Frasin, a sunat la 112 și a anunțat faptul că a fost bătută.

Pe la ora 18.00, Sahlean Dragoș, concubinul apelantei, se îndrepta spre domiciliul femeii împreună cu Vasile F. și Aurel Hanuseac. Toți cei trei erau beați. 

În momentul în care cei trei bărbați au intrat în casă, după ce a avut loc o discuție în contradictoriu, Aurel Hanuseac i-a dat o palmă peste față Anei C., concubina prietenului său de pahar.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru „lovire sau alte violențe”.

Tot ieri, în jurul orei 19.30, polițiștii din Gura Humorului au fost anunțați despre faptul că Elena I. (82 de ani), din comuna Păltinoasa, se afla la Spitalul Județean Suceava cu diagnosticul „traumatism cranio-cerebral”.

Teodor Ivan (86 de ani) a spus că pe la ora 18.00 era acasă și după ce s-a certat cu soția, a bătut-o.

Femeia a fost transportată la Spitalul Județean Suceava, pentru investigații și îngrijiri medicale.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru „violență în familie”.

În seara de 30-31 ianuarie 2019, pe la ora 01.30, Cătălina Elena S. (46 de ani), din municipiul Suceava, a sunat la 112 și a anunțat că a fost agresată fizic de către Dorin Piutorian (60 de ani), localnic.

Apelanta se afla la domiciliu. Aceasta este coproprietar cu Dorin Piutorian. Femeia, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice, a spus că s-a certat cu Dorin Piutorian, din cauza dreptului de proprietate a imobilului. Astfel, la un moment dat, bărbatul a lovit-o pe femeie.

Femeia nu a avut nevoie de intervenția unui echipaj medical pentru acordarea de îngrijiri medicale. Aceasta a refuzat să meargă la Secția de Poliție Burdujeni pentru a depune plângere scrisă.

 

Adauga comentariu