Sucevenii au efectuat 371 de apeluri la linia specială „Vreau Răspuns”. 171 de probleme au fost rezolvate

Linia dedicată #VREAURASPUNS, a devenit funcțională în data de 4 aprilie 2020, ora 17, special pentru a răspunde întrebărilor sucevenilor referitoare la modul în care se pot deplasa atât în zona de carantină, în zona de protecție dar și între cele două zone.

În perioada 4 aprilie 2020 (ora 17.00) - 6 aprilie 2020 (ora 12.00), au fost recepționate un număr de 371 de apeluri telefonice, din care au fost soluționate 171.

„Având în vedere numărul mare de apeluri ce nu au putut fi preluate din rațiuni obiective, rugăm din nou cetățenii care apelează această linie telefonică să prezinte cât mai concis problema cu care se confruntă și să ofere răspunsuri scurte, lămuritoare, la întrebările operatorului. Este necesară această conduită  pentru a minimiza, la maxim posibil, timpul de așteptare pentru celelalte apeluri”, a transmis Prefectura Suceava.

De asemenea au fost transmise 162 de email-uri care au fost soluționate în integralitate în intervalul de 24 de ore de la primire. Trei email-uri au fost trimise pe adresa generală de corespondență a Instituției Prefectului - Județul Suceava accesibilă doar în zilele lucrătoare, motiv pentru care aceste mail-uri au fost redirecționate către linia #VREAURASPUNS în dimineața zilei de 6 aprilie 2020 și soluționate.

„De asemenea apelăm la spiritul civic și responsabilitatea dumneavoastră și vă rugăm să accesați această linie, exclusiv pentru aspecte care nu sunt complet clarificate de ordonanțele militare în vigoare, ținând cont de scopul emiterii acestor ordonanțe, și anume de a proteja comunitatea și pe fiecare dintre noi.

Vă rugăm să tratați cu seriozitate prevederile impuse prin ordonanțele menționate, carantina instituită pentru municipiul Suceava și cele opt localități limitrofe nu înseamnă izolare față de lume, ci înseamnă grijă unuia față de celălalt într-un mediu care să permită stoparea răspândirii virusului SARS-CoV-2”, a mai transmis Prefectura Suceava.  

Adauga comentariu