Sucevenii care nu au certificat Covid nu își pot plăti taxele și impozitele la Primăria Suceava dacă nu dețin un card bancar

Tot mai mulți suceveni care nu s-au vaccinat încă împotriva coronavirusului sunt nemulțumiți de faptul că nu își pot plăti taxele și impozitele deoarece le este interzis accesul în Primăria municipiului Suceava deoarece nu dețin certificat Covid.

„Astăzi am fost la Primăria Suceava să îmi plătesc impozitul ca orice cetățean, dar surpriză nu pot decât cu cardul deoarece nu am certificat verde, eventual să fac un test la un laborator, nu mi se pare deloc normal. Oare toți bătrânii au card? Practic vaccinul este obligatoriu sau nu? Eu dacă decid că nu vreau să mă vaccinez atunci cum ar trebui să procedez? Merg să îmi deschid un cont bancar pentru a plăti taxele la Primărie? Cred ca ar trebui găsită o variantă să putem achita taxele”, ne-a declarat o suceveancă.

Lucian Harșovschi, viceprimarul municipiului Suceava, ne-a explicat că aceasta este legislația în vigoare și că deocamdată nu există altă soluție pentru a fi plătite  taxele și impozitele de către persoanele fără certificat Covid.

Adauga comentariu