Sucevenii care se plimbă cu trotinelete electrice ale Primăriei Suceava în intervalul 16 - 22 septembrie pot câștiga vouchere de 50 de lei: „Se încearcă găsirea de soluții inovatoare la problemele actuale de mobilitate urbană”

Primăria municipiului Suceava a anunțat faptul că de astăzi până miercuri desfășoară un concurs cu ocazia „Săptămânii europene a mobilității”.

Participanții la concurs trebuie să respecte următoarele reguli:

- să adauge un comentariu la postarea de AICI cu o fotografie sugestivă, împreună cu o trotinetă, lângă un obiectiv turistic din orașul Suceava și să eticheteze doi prieteni care folosesc sau doresc să folosească trotinetele electrice;
- să dețină un cont activ pe aplicația Suceava EcoRide;
- să dea Like&Share paginii de facebook a Primăriei Municipiului Suceava.

În fiecare zi, în perioada 16 - 22 septembrie 2021, se vor oferi câte cinci vouchere în valoare de câte 50 de lei, reprezentând 5.830 de minute de funcționare cu trotinetele Primăriei. 
Fotografiile câștigătoare vor fi afișate pe pagina de facebook a Primăriei, conform conducerii unității adminitrative locale.

„Săptămâna europeană a mobilității este o inițiativă a Comisiei Europene, prin care, în fiecare an, între 16 și 22 septembrie, se încearcă găsirea de soluții inovatoare la problemele actuale de mobilitate urbană.
Primăria Municipiului Suceava, prin Direcția de Proiecte Europene, Turism, Cultură și Transport, promovează și susține formele alternative de transport ecologic, implementând proiecte prin care au fost achiziționate autobuze, biciclete, trotinete electrice și stații de încărcare pentru mașini electrice puse la dispoziția cetățenilor.
Municipalitatea invită pe toți sucevenii să folosească mijloace alternative de transport, organizând un concurs cu premii, constând în vouchere ce pot fi folosite pentru aplicația Suceava EcoRide”, a anunțat Primăria Suceava.


 

Adauga comentariu