Sucevenii din cartierul Burdujeni zac în frig, iar directorul de la Thermonet este bine mersi în concendiu

De câteva zile, cetățenii din cartierul Burdujeni nu au căldură și apă caldă, în plină iarnă. O sarabandă de avarii apărută la conductele din cel mai mare cartier al municipiului Suceava a lăsat oamenii din Burdujeni fără apă caldă și mai ales căldură, în aceste zile în care temperaturile au scăzut mult sub 0 grade.

Sucevenii care locuiesc în acest cartier sunt extrem de nemulțumiți de situația creată și îl consideră pe primarul Ion Lungu principalul vinovat. Ei susțin că Lungu i-a adus în această stare, după ce a ales firma privată Thermonet pentru furnizarea agentului termic în detrimentul Termica, societate controlată de Consiliul Local Suceava.

„Burdujeniul a votat mereu, masiv, cu Lungu. Acesta e unul din <<cadourile>> oferite lor de el, <<ca primar>>”, a arătat George Clepș.

„Pe bune ??? încă o avarie . Vai Da cât de încântată sunt ca iarna asta trebuie să îmi țin copilul de nici 2 luni în frig ... bravo !!!”, a menționat și Iuliana Duduman.

„Astăzi din nou avarie. Bătaie de joc! Prostimea din Burdujeni suportă”, a precizat și Mihaela Luchian.

Am încercat să obținem un punct de vedere la conducerea celor de la Thermonet, mai exact de la directorul Mugur Corlățan. După ce am fost plimbați între dispecerat și biroul relații cu publicul, o doamnă ne-a răspuns extrem de degajată că „domnul director poate fi contactat abia mâine, când se întoarce din concediu”.

Mugur Corlățan dă dovadă că nu îi pasă nici cât negru sub unghie de cetățenii din municipiul Suceava, alegând să se odihnească în loc să încerce să găsească o soluție pentru ca locuitorii din cartierul Burdujeni să nu-și petreacă iarna într-un frig cumplit.

Sursa foto: Facebook/ Florin Budeanu

Adauga comentariu