Sucevenii, mari iubitori de familie tradițională, sunt pe primul loc la bătut neveste, copii și soacre

La referendumul din toamna anului trecut, județul Suceava a fost singurul din țară care a avut o prezență la vot de peste 30%. Astfel, sucevenii s-au arătat a fi mari iubitori de familie tradițională. Bucovinenii, creștini adevărați cel puțin prin prisma numărului de mănăstiri și biserici din județul Suceava, au demonstrat că nu își pot lăsa pradă familiile unor homosexuali, care le-ar putea batjocori copiii.

În atare condiții, sucevenii și-au luat destinul în mâini și nu au mai așteptat ca schimbările din Constituția României să le ofere odraslelor lor o viață grea și chinuită din cauza celor care nu doresc să se căsătorească cu persoane de sex opus. Astfel, bucovinenii au început să-și bată toate rubedeniile începând în primul rând de la neveste, după care au continuat cu soacrele, la final venindu-le rândul și copiilor.

Din data de 28 decembrie 2018, de când polițiștii pot emite ordine provizorii de protecție, nu mai puțin de 15 bărbați din județul Suceava au primit interdicția de a se apropia de rudele lor după ce le-au bătut. Mai sunt și cazuri în care sucevenii, cu un suflet ceva mai mare, nu au dat „ca-n hoții de cai” și au scăpat de ordinul de protecție. Alții au găsit înțelegere la consoartele lor, care au apreciat bătăile primite drept o corecție fizică bine meritată pentru faptul că au îndrăznit să deschidă gura în fața celui care este stâlpul familiei.

Un caz elocvent este cel al unui individ din Sucevița care pur și simplu și-a terorizat cei doi copii. El i-a bătut, le-a distrus telefoanele, după care le-a furat și banii din portofele. Adolescenții s-au adăpostit la bunica maternă, iar când au vrut să revină la domiciliu, au fost așteptați de părintele lor cu jigniri, înjurături și amenințări cu bătaia.

Sucevenii, cel puțin bărbații, probabil s-au prezentat toamna trecută în număr mare la vot, de frica unor eventuale căsătorii între persoane de sex masculin. Curajoși din fire, bucovinenii s-au temut de o posibilă confruntare fizică cu un alt bărbat, apreciind că femeile și copiii sunt mult mai ușor de bătut.  

Adauga comentariu