Sucevenii riscă amenzi usturătoare dacă merg la Lidl-ul din Obcini fără declarație pe proprie răspundere

Locuitorii municipiului Suceava sunt obligați să completeze declarație pe propria răspundere privind motivul deplasării pentru a-și face cumpărăturile în magazinul Lidl Obcini. Deși este lângă blocurile din municipiul Suceava, magazinul se află pe teritoriul administrativ al comunei Șcheia. 

Comitetul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției Suceava a confirmat existența acestei obligații într-un răspuns comunicat la o solicitare formulată de Dinu ZARĂ

„Pentru a vă deplasa la magazinul menționat în adresă, care se află pe teritoriul comunei Șcheia, în afara Zonei Metropolitane Suceava, trebuie să completați declarația pe propria răspundere”, se arată în adresa Comitetului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției Suceava.

Deși se află vizavi de blocurile din cartierul Obcini al municipiului Suceava, magazinul Lidl este amplasat pe teritoriul administrativ al comunei Șcheia.

Deplasarea între localități fără completarea declarației pe propria răspundere se sancționează cu amendă de la 500 la 2.500 de lei. 

sursa material + foto: stirisuceava.net

Adauga comentariu