Suntem incompetenții prostiei

Când credeam că am atins Everestul prostiei, apare știrea asta: „Sute de adepți ai conspirației QAnon din SUA s-au adunat, miercuri, în Dallas, convinși fiind că fostul președinte John F. Kennedy, asasinat în 1963, și fiul acestuia, mort din 1999, își vor face apariția și vor anunța că Donald Trump va fi reînvestit ca președinte. Susținătorii QAnon au fost dezamăgiți când „profeția” nu s-a împlinit”, scrie digi24.ro.

Deci, nu că proștii lor sunt mai proști decât ai noștri. Nici măcar nu suntem în topul mondial al prostiei. Suntem amatorii prostiei. Suntem incompetenții prostiei. Jucăm în liga județeană a prostiei. Suntem campioni pe sate la prostie.

Păi, ce am fost în stare, în materie de conspirații? Niște gospodine care își dau articole pe Whatsapp? Niște agricultori ai gândirii pe Facebook? Câțiva amețiți care au protestat împotriva Ocultei? Diana Șoșoacă? Atât poate Academia Română de Prostie?

Nu, fraților, trebuie să ne recunoaștem până și limitele în materie de prostie. Nu suntem în stare să avem nici măcar o prostie sclipitoare, iar asta e extrem de dureros. Este o lovitură directă în filonul nostru național. Nici măcar la Olimpiada Prostiei nu ne-am califica? Păi, asta era singura noastră speranță, că sport oricum nu mai avem.

E extrem de frustrant. Crezi că ai centura neagră la prostie și vin niște americani care îl așteaptă în stradă pe Kennedy și îți arată cum se face.

Păi, bă, îmi crapă obrazul de rușine! Chiar nu putem mai mult?

Ia, gata, să ieșim în stradă și să îl așteptăm pe Ceaușescu! Hai că poate chiar ne iese, nu ca proștilor ălora de americani! Vă dați seama cum ar fi dacă chiar apare? Poate Kennedy e mai timid și n-a vrut să apară în public după atâta vreme. Dar al nostru sigur n-are probleme din astea. Îl vrem pe Ceaușescu înapoi!

Hai să punem mână de la mână, să plătim o excursie în spațiu și să demonstrăm, o dată pentru totdeauna, că pământul e plat! Ce mama dracului, ne lăsăm fraieriți de Elon Musk și de Jeff Bezos? Păi ăștia sunt cei mai bogați oameni de pe planetă, pot plăti oricât ca să mușamalizeze ADEVĂRUL!

Hai să ne strângem câțiva și să mâncăm lilieci, ca să arătăm că virusul nu a trecut de la animal la om, ci a fost creat în laborator! O cină fastuoasă pe bază de lilieci, fac eu cinste!

Hai, bă, să organizăm o expediție în tunelurile dacice din Bucegi! Ce mama naibii ne tot tragem pe fese? Mergem acolo, intrăm în tuneluri și tragem un chef cu dacii de n-a văzut planeta! Îi îmbătăm pe Decebal și pe Burebista de n-o să mai știe cum îi cheamă!

Frați români, uniți-vă întru prostie! Depinde doar de noi să ne recâștigăm locul în panteonul idioților!

Adauga comentariu