Superman din Rădăuți a părăsit carantina pentru a-l bate pe un rival în dragoste

La data de 10 ianuarie 2021, la ora 13.58, polițiștii din Solca au fost anunțați prin 112 de către Marian S. (22 de ani), din comuna Arbore, despre faptul că a fost lovit de către Superman Drăgan (23 de ani), din municipiul Rădăuţi.

Agenții deplasați la fața locului l-au găsit pe Marian S., care a declarat că, în timp ce se afla în locuinţa sa din comuna Arbore, unde locuieşte fără forme legale, Superman Drăgan a sărit poarta casei, a intrat în imobil şi a început să-l lovească.

Marian S. avea urme vizibile de violenţă și a declarat faptul că bătaia a avut loc în urma unor discuţii contradictorii dintre Superman Drăgan şi fosta concubină a acestuia, Nicoleta S..

Totodată, în jurul orei 14.55, polițiștii din Solca au fost anunțați despre faptul că la Spitalul Municipal Rădăuţi s-a prezentat și Superman Drăgan, acesta având mai multe leziuni ca urmare a unei agresiuni.

Tânărul de 23 de ani a fost verificat în baza de date, ocazie cu care s-a constatat faptul că faţă de acesta s-a dispus măsura carantinării la domiciliu din data de 8 ianuarie 2021, acesta declarând în Punctul de Trecere a Frontierei că pe perioada carantinei se va afla în municipiul Rădăuţi.

Având în vedere aceste aspecte, Superman Drăgan a fost amendat cu 5.000 de lei. Polițiștii au înştiinţat DSP Suceava cu privire la nerespectarea măsurii de carantinare la domiciliu.

În acest caz a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „lovirea sau alte violențe”.

Adauga comentariu