Surpriza Thermonet!! Localnicii orașului „verde” sunt nevoiți să facă duș cu șervețele umede pentru că nu vor avea acces la apă până pe la ora 16.00

Cetățenii care locuiesc în municipiul Suceava, pe care conducerea Primăriei îl numește „oraș verde” și „oraș modern” sunt nevoiți să se descurce în momentele în care sunt lăsați fără apă caldă și/sau rece fără a fi anunțați înainte. Aceste momente nu sunt rare, ci se repetă de mai multe ori pe săptămână.

Din când în când, locuitorii pot afla despre viitoarele opriri din ziare, când ajung și la urechile reporterilor surprizele pregătite de Acet sau Thermonet. Trebuie menționat și faptul că uneori, cei de la Thermonet mai anunță pe pagina lor de Facebook viitoarele opriri, dar cine nu îi urmărește n-are decât să se mire când rămâne fără apă și să caute prin casă câteva șervețele umede pentru a face „duș”.

„Vă informăm că joi 08.07.2021, între orele 9,00 - 16,00 se vor efectua manevre pe magistrala nr. 2, conducând la întreruperea temporară a alimentării cu apă caldă menajeră a clienților situați în următoarele zone: Obcini, Anl Metro, George Enescu, Zamca și Intersecție Mărășești (inclusiv la blocurile situate pe str. Oituz) fiind afectate următoarele puncte termice: ANL Metro, G.E. 1-3, G.E. 4/1, G.E. 4/2, G.E. 4/3, G.E. 4/3/1, G.E. 4/3/2, GR SC NR 3, Intersecție Mărășești, Obcini 1-4, Colegiul Ștefan cel Mare, TRC, ZAMCA 1 și Zamca 3-5.
Pentru clienții situați în celelalte zone din municipiul Suceava se va furniza apă caldă menajeră în regim normal.
Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și vă asigurăm că suntem preocupați în permanență de îmbunătățirea calității serviciilor pe care le prestăm iar lucrările de reparații se desfășoară cu maximă responsabilitate.
Vă mulțumim pentru înțelegere”, se arată într-o postare a celor de la Thermonet, numită „COMUNICAT”.

În „comunicat” se arată că sucevenii nu vor avea apă caldă, dar de fapt prin instalațiile multora nu mai curge nici apă rece.

Thermonet are puțin peste 800 de urmăritori pe Facebook și o singură reacție la postarea sus-menționată.

 

 

Adauga comentariu