Swiss Estetix susține că își desfășoară activitatea legal

Reprezentanții Direcției de Sănătate Publică Suceava a avertizat pacientele că procedurile estetice făcute într-un spațiu neavizat de Colegiul Medicilor Suceava și neautorizat de DSP reprezintă un act de practică ilegală a profesiei.

Swiss Hospital SRL, deținătoare a mărcii Swiss Estetix, susține că îşi desfaşoară activitatea în condiții de deplină legalitate, în sensul că are un contract încheiat cu o clinică autorizată și înregistrată de Direcția de Sănătate Publică Suceava, activitatea este desfășurată de personal medical de specialitate competent pentru procedurile medicale efectuate.

Drept la replică / Notificare de corectare Vă aducem la cunoștință informațiile comunicate de dvs. nu corespund comunicatului directorului executiv Liliana Gradinariu din cadrul DSP Suceava.

Astfel, în titlul și conținutul articolului au apărut mai multe informații eronate/ nereale/ defăimătoare/neverificate prealabil publicării, de natură de a leza imaginea SWISS Hospital SRL, respectiv :

- informația conform căreia «medicii de la Swiss Estetix București vin la Suceava să facă intervenții medicale fără a avea avize necesare»;

- trimiterea la un link care nu se referă la subscrisa Swiss Hospital SRL, deținătoare a mărcii Swiss Estetix, trimitere deosebit de tendentioasă. Prin prezenta notificare vă informăm că Swiss Hospital SRL, deținătoarea mărcii Swiss Estetix, își desfășoara activitatea în condiții de deplină legalitate, în sensul că are un contract încheiat cu o clinică autorizată și înregistrată de Direcția de Sănătate Publică Suceava, activitatea este desfășurată de personal medical de specialitate competent pentru procedurile medicale efectuate și nu a fost implicată în niciun scandal în Suceava.

În consecință, față de aspectele învederate articolul prezentat lezează grav interesele subscrisei, motiv pentru care vă solicităm să publicați prezentul drept la replică, prin care vă aducem la cunoștință că societatea noastră desfășoară activitate în deplină legalitate cu respectarea tuturor reglementărilor și deciziilor dispuse de autoritățile în domeniu.

Adauga comentariu