Tâlharii și hoții continuă să-și facă de cap în Suceava. Bătrân de 90 de ani atacat și lăsat fără 7.000 de lei

Un bătrân în vârstă de 90 de ani, cu deficiențe de auz, a trecut prin momente cumplite. Ieri, bărbatul a mers la un bacomat a scos o sumă de bani, iar ulterior s-a îndreptat spre domiciliul său.

Pe strada Universității, bătrânul a fost luat la „ochi” de trei tineri de etnie rromă, care ar fi observat că victima avea asupra sa o sumă considerabilă de bani. Cei trei l-au urmărit pe bărbat până în scara blocului în care acesta domiciliază, l-au lovit și i-au furat un portofel în care avea suma de aproximativ 7.000 de lei, un card și mai multe documente personale, după care au fugit.

Bătrânul a cerut ajutorul vecinilor, care au sunat la 112 și au cerut ajutorul polițiștilor. La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje care au audiat victima, obținând câteva date despre cei trei atacatori.

Oamenii legii au întocmit un cerc de suspecți și au pornit pe urmele tâlharilor. Se pare că ar fi vorba de „celebrii” minori din satul de țigani din comuna Șcheia.

În acest caz a fost întocmit un dosar penal pentru tâlhărie calificată, cercetările fiind continuate în vederea prinderii autorilor și recuperării prejudiciului.

În ultima perioadă, pe raza municipiului Suceava au loc tot mai multe tâlhării și furturi, iar polițiștii par a fi depășiți de situație. Poate ar fi nevoie de forțe proaspete la Biroul de Investigații Criminale (BIC) al Poliției municipiului Suceava. Hoții și tâlharii ce operează în raza de acțiune a veteranilor de la BIC Suceava dau dovadă că sunt mult mai bine pregătiți decât polițiștii de la acest birou.

Comentarii

Nelu

09.03.2019 14:48

Te-a supărat cineva de la BIC și nu știi cum să te iei de el ?!!? Toate le mai știți voi, ziariștii...

Adauga comentariu