Tâlharul care a furat 11 telefoane și a lovit cu toporul un martor a primit doi ani și șase luni de închisoare cu suspendare și câteva telefoane înapoi

Judecătoria Rădăuți la condamnat la doi ani și șase luni de închisoare cu suspendare pe Florin Nicolaus Andriescu pentru săvârșirea infracțiunii de „tâlhărie calificată”.

Decizia nu este definitivă, părțile din dosar având drept de apel în termen de 10 zile de la comunicare.

Inculpatului i se restituie un telefon marca Samsung Galaxy S8 cu cartelă SIM, telefon marca Maxcom fără cartelă SIM, telefon marca Samsung Galaxy J7 fără cartelă SIM, telefon marca Samsung, telefon marca Huawei cu display-ul și carcasa deteriorate, un rucsac material tip pânză de culoare albastru prevăzut cu cinci compartimente/fermoare, un colet ce conține articole de îmbrăcăminte geacă albastră cu glucă, pantaloni negri, o pereche de bocanci maro.


Vă amintim că, la data de 3 aprilie 2021, pe la ora 22.55, Florin Nicolaus Andriescu, având fața acoperită cu o mască de protecție și glugă pe cap, a distrus cu un topor geamul ușii de acces în incinta unui magazin din orașul Vicovu de Sus, după care a pătruns în interiorul magazinului, a distrus vitrina în care se aflau expuse mai multe telefoane mobile și a furat un număr de 11 telefoane.

În momentul în care a ieșit din magazin a fost surprins de persoana vătămată M.I. care a încercat să îl imobilizeze, împrejurare în care hoțul a exercitat acte de violență fizică asupra persoanei vătămate, lovind-o cu un corp dur. 

Pe urmă, Andriescu a petrecut o perioadă după gratii fiind arestat preventiv.

Adauga comentariu