Tâlharul care i-a furat unei fetițe 7 lei a fost trimis în judecată

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava au dispus trimiterea în judecată a inculpatului Ilie Cătălin Anton (25 de ani), din municipiul Suceava, pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată.

La data de 11 martie 2019, procurorii suceveni au dispus prin ordonanţă, pentru o perioadă de 24 de ore, reţinerea unui bărbat în vârstă de 25 de ani, din municipiul Suceava, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată.

Astfel cum rezultă din probatoriul administrat la dosar, în cursul zilei de 5 martie a.c., pe la ora 20.30, în timp ce persoana vătămată, în vârstă de 11 ani, se deplasa pe strada Aurora din municipiul Suceava, suspectul a deposedat-o de suma de 7 lei prin întrebuinţarea de acte de violenţă, aceasta suferind leziuni care au necesitat 6 – 7 zile îngrijiri medicale.

La data de 11 martie 2019, procurorii au pus în mişcare acţiunea penală împotriva autorului şi au solicitat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Suceava, arestarea preventivă a inculpatului, pe o perioadă de 30 de zile.

Prin încheierea judecătorului de drepturi şi libertăţi din 12 martie a.c., a fost admisă propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava şi s-a dispus arestarea preventivă a inculpatului, pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată.

Precizăm că, deşi cercetările efectuate în faza de urmărire penală au fost finalizate, în conformitate cu art.4 alin.l Cod procedură penală orice persoană este considerate nevinovată până la stabilirea vinovăţiei sale printr-o hotărâre penală definitivă.

Adauga comentariu