Tânăra rănită grav în accidentul de ATV din Gura Humorului dă semne de revenire și are nevoie de sprijinul comunității pentru a se recupera: „Medicii nu-i dădeau nici o șansă Andreei. Are nevoie de o lungă perioada de recuperare la o clinică din Germania”

În luna februarie a anului 2021, două tinere au ajuns la spital după ce s-au răsturnat cu un ATV într-un șanț de pe raza localității Gura Humorului. În urma evenimentului, tinerele au fost rănite, una dintre ele rămânând blocată sub vehicul. Cea din urmă a fost găsită în stare de inconștiență. 

Tânăra rănită cel mai grav este Andreea Iordăchescu (19 ani), din județul Iași, studentă la Facultatea de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” din Iași. Aceasta este fiica preotului de la Biserica Sfântul Efrem cel Nou Ezareni, din comuna Miroslava, județul Iași. 

În prezent, după ce miraculos tânăra dă semne de revenire, apropiații și familia Andreei strâng fonduri pentru recuperarea neurologică pe care trebuie să o facă la o clinică din Germania. 

Cine dorește să sprijine recuperarea Andreei Iordăchescu o poate face donând orice sumă de bani în contul deschis de familie:

Banca Românească: RO22BRMA0242019710700038

„Uniți pentru Andreea!!!!

Se dovedește din nou că minunile există!!!

Deși medicii nu-i dădeau nici o șansă Andreei în urma accidentului suferit cu ATV-ul în Gura Humorului a ajuns la Spitalul de Neurochirurgie din Iași în comă de gradul IV.

Dumnezeu a lucrat din nou și a răspuns la rugăciunile părinților și ale noastre ale tuturor. După 23 de zile de comă, Andreea și-a revenit, a fost detubată și poate comunica, însă are nevoie de o lungă perioadă de recuperare neurologică ce se poate face la o clinică din Germania. Costul recuperării și transportul cu ambulanța aeriană se ridică la suma de 75 000 euro.

Andreea Iordachescu are 19 ani este studentă la Facultatea de Medicina și Farmacie Gr. T. Popa din Iași și este fiica preotului de la biserica Sfântul Efrem Cel Nou Ezareni, Com Miroslava, Jud Iași.

Haideți împreună să o ajutăm pe Andreea să revină la o viață normală donând câte puțin în contul deschis la BANCA ROMANEASCA, deschis pe numele Iordachescu Mihai Andi.

Mulțumim!!! Doamne ajută”, a transmis o persoană apropiată familiei Andreei.

 

Adauga comentariu