Tânărul care l-a tâlhărit pe un bărbat promițându-i momente sexuale de neuitat a fost condamnat la trei ani de închisoare

Judecătoria Suceava l-a condamnat pe Alexandru Florin Lucan la trei ani de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de „tâlhărie calificată”.

Inculpatul este obligat să îi plătească părții civile suma de 300 de lei reprezentând daune materiale.

Decizia nu este definitivă. Inculpatul poate face apel în termen de 10 zile de la comunicare.


Vă amintim faptul că la data de 20 aprilie 2021, la ora 21.30,  Poliția Municipiului Fălticeni a primit o plângere din partea lui Adrian S. (44 de ani), din comuna Bunești, despre faptul că în acea seară, fiind în stare avansată de ebrietate, a fost victima unei infracțiuni de furt, neputând da detalii cu privire la modul de săvârșire a faptei.

În seara zilei de 20 aprilie a.c., în jurul orei 19.00, bărbatul s-a deplasat la un bar unde a consumat băuturi alcoolice, până la ora 20.30 când a plecat, fiind în stare avansată de ebrietate.

În timp ce se deplasa pe strada Sucevei a fost abordat de Alexandru Florin Lucan (27 de ani), localnic. Sub promisiunea că îl conduce la o tânără cu care să întrețină relații sexuale, individul l-a determinat pe Adrian S. să-l urmeze pe aleea care face legătura între strada Botoșanilor și strada Curtea Domnească, alee care nu este iluminată pe timp de noapte.

În acest loc, Alexandru Florin Lucan l-a împins pe bărbatul de 44 de ani și i-a sustras din buzunarul interior al gecii portofelul în care se afla suma de circa 300 de lei.

Inițial s-a dispus începerea urmăririi penale pentru infracțiunea de furt, după care la data de 23 aprilie 2021 s-a dispus schimbarea încadrării juridice în infracțiunea de „tâlhărie calificată”.

Ulterior, s-a dispus reținerea suspectului Alexandru Florin Lucan pentru o perioadă de 24 de ore, fiind depus în Arestul IPJ Suceava. Acesta urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Fălticeni cu propunere de arestare preventivă.

Adauga comentariu