Tânărul cu handicap care se plimbă prin Suceava cu o tricicletă electrică a fost din nou implicat într-un accident rutier pe strada Universității. O șoferiță a fost amendată cu 870 lei, a rămas fără permis pentru 60 de zile și s-a ales și cu dosar penal

Ieri dimineață, Ștefan V.M. (28 de ani), cunoscut de majoritatea șoferilor din municipiul Suceava pentru modul haotic de a conduce o tricicletă electrică, a fost implicat din nou într-un accident rutier. Tânărul în cauză a rămas cu un handicap în urma unui grav accident rutier ce a avut loc în anul 2014, pe raza localității Cumpărătura.

În timp ce Ștefan V.M. circula pe partea carosabilă a străzii Universității, o șoferiță care nu l-a văzut l-a acroșat ușor. În urma impactului, tânărul s-a răsturnat cu tricicleta și s-a ales cu câteva zgârieturi.

La fața locului a intervenit o ambulanță SMURD care i-a acordat îngrijiri medicale triciclistului și un echipaj de poliție care a constatat faptul că persoana vinovată pentru producerea evenimentului rutier este șoferița. Aceasta ar fi schimbat direcția de mers la stânga spre un drum secundar și nu l-ar fi văzut pe tânăr. Polițiștii consideră că șoferița nu s-a asigurat corespunzător și nu i-a acordat prioritate de trecere triciclistului.

Inițial, polițiștii nu au întocmit dosar penal. În cursul zilei de astăzi, Ștefan V.M. s-a dus la spital pentru că acuza mai multe dureri. În aceste circumstanțe, în urma reîncadrării juridice, oamenii legii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”. În plus, șoferița a fost amendată cu 870 de lei și i-a fost suspendat permisul de conducere pentru 60 de zile.

Ștefan V.M. mai are la activ încă cel puțin două accidente rutier pe strada Universității, în ultimul an:

Un tânăr neatent s-a proptit cu tricicleta într-o mașină în fața restaurantului Padrino

Un triciclist a ajuns la spital după ce un șofer grabit l-a depășit și a virat brusc la dreapta

 

 

Adauga comentariu