Tânărul din Grămești care l-a obligat pe un puștan de 14 ani să îi facă o felație a primit o pedeapsă de un an și două luni, pe care trebuie să o execute într-un centru educativ

Curtea de Apel Suceava a luat față de inculpatul Andrei – Dorel Saviuc măsura educativă a internării într-un centru educativ pentru săvârșirea infracțiunii de viol pe o durată de un an și două luni. Decizia magistraților suceveni este definitivă.

Vă amintim că, după ce în anul 2017, Andrei Dorel Saviuc (20 de ani în prezent - 17 ani la data comiterii faptei) l-a violat pe Vasile Gabriel H. (14 ani la comiterea faptei), magistrații au considerat că Saviuc ar trebui să fie internat într-un centru educativ.

Se pare că la data comiterii faptei, cei doi tineri din comuna Grămești consumau băuturi alcoolice. La un moment dat, Saviuc l-a obligat pe colegul său de pahar să întrețină relații sexuale orale cu el. După ce victima s-a supus solicitării inculpatului, s-a dus la Poliție și a reclamat cele întâmplate.

Conform surselor noastre, în urma evenimentului sus-menționat, victima a comis mai multe infracțiuni, printre care a dat foc la o casă și a săvârșit mai multe furturi.

Adauga comentariu