Tânărul din Grămești care l-a obligat pe un puștan de 14 ani să îi facă o felație a primit o pedeapsă de un an și patru luni, pe care trebuie să o execute într-un centru educativ

Reprezentanții Judecătoriei Rădăuți au revenit asupra condamnării inculpatului Andrei Dorel Saviuc și au anunțat faptul că acesta a fost condamnat la un an și patru luni de petrecut într-un centru educativ.


Vă amintim că, după ce în anul 2017, Andrei Dorel Saviuc (20 de ani în prezent - 17 ani la data comiterii faptei) l-a violat pe Vasile Gabriel H. (14 ani la comiterea faptei), Judecătoria Rădăuți a făcut publică condamnarea inculpatului la data de 17 iunie 2021. Mai exact, magistrații au considerat că Saviuc ar trebui să fie internat într-un centru educativ, dar nu au comunicat și cât timp ar trebui să petreacă inculpatul în respectivul centru. 

Decizia nu este una definitivă, părțile din dosar având drept de apel în termen de 10 zile de la comunicare.

Se pare că la data comiterii faptei, cei doi tineri din comuna Grămești consumau băuturi alcoolice. La un moment dat, Saviuc l-a obligat pe colegul său de pahar să întrețină relații sexuale orale cu el. După ce victima s-a supus solicitării inculpatului, s-a dus la Poliție și a reclamat cele întâmplate. 

Conform surselor noastre, în urma evenimentului sus-menționat, victima a comis mai multe infracțiuni, printre care a dat foc la o casă și a săvârșit mai multe furturi.


Un tânăr din Grămești a violat oral un puști după ce au chefuit împreună. Judecătoria Rădăuți nu vrea să anunțe ce pedeapsă i-a aplicat violatorului


Adauga comentariu