Tânărul din Grănicești, care a fost lovit grav de un copac ce s-a rupt în timpul tăierii, a murit la spital după trei zile de la producerea accidentului

Spitalul Județean Suceava a transmis faptul că la data de 14 septembrie 2020, în jurul orei 16.40, Andrei A. (29 de ani), din comuna Grănicești, a decedat fiind diagnosticat cu „politraumatism, traumatism cranio cerebral acut grav”.

Tânărul a ajuns la spital în data de 11 septembrie 2020, după ce, în pădurea Iacobești, a fost lovit de un copac care s-a rupt în timp ce era tăiat.

A fost anunțat SML Suceava pentru a efectuat necropsia și a stabilit cauzele decesului.

Vă amintim că, tânărul se afla în ziua de 11 septembrie 2020 în pădurea respectivă pentru a încărca lemne împreună cu alte șapte persoane. De față era și proprietarul suprafeței de pădure, care trebuia să taie arborii marcați cu drujba.

În timp ce proprietarul tăia un arbore din specia fag, copacul s-a rupt de la jumătate, iar trunchiul acestuia s-a arcuit și a ricoșat în locul unde se afla tânărul de 29 de ani. Victima a fost lovită la mâna dreaptă și la cap, iar pe urmă a fost aruncat circa șapte metri.

 

Adauga comentariu