Tânărul în vârstă de 19 ani, din comuna Grănicești, care candidează la alegerile locale din Portugalia, a fost ales președinte de partid

Tânărul în vârstă de 19 ani din comuna Grănicești care candidează la alegerile locale din Portugalia, din data de 26 septembrie 2021, a fost ales președintele organizației PNL Portugalia.

„Cu ajutorul Bunului Dumnezeu și votul colegilor, sunt cel mai tânăr Președinte de Organizație din Diaspora.

Sincere mulțumiri tuturor membrilor PNL Portugalia pentru votul acordat. Mai mult decât un simplu vot, gestul dumneavoastră reprezintă dorința de a construi și consolida împreună minunata familie liberală de pe limanul portughez!

Este o responsabilitate care mă onorează, mai ales fiind vorba de Partidul Național Liberal, cel mai longeviv partid politic din România și Uniunea Europeană. Pentru mine contează mult.

Dacă până în momentul de față organizația a dus la bun sfârșit toate proiectele, pe viitor îmi doresc să continuăm munca în folosul semenilor de pe limanul Lusitan. Cei care mă cunosc știu că nu fac promisiuni, în schimb, nu ratez oportunitatea de a face mai mult și mai bine.

La muncă, cu toții, dragi colegi”, a transmis Sergiu Senciuc, președintele PNL Portugalia.

Adauga comentariu